Horoskop Jarmily Gričové

Nejdůležitější událostí tohoto týdne je lunární zatmění, které se odehrává v úterý 21. prosince v 9.15 hodin. Vzhledem k tomu, že je těsně před svátky, se dá čekat, že posílí nervozitu a vnitřní napětí zejména u dam, narozených v Blížencích, Panně, Střelci a Rybách. Pokud k nim patříte a usoudíte, že se celý svět postavil proti vám, nepropadejte panice! V takové chvíli bude podstatně lepší, když si sednete, uvaříte si šálek meduňkového čaje na zklidnění a počkáte, než se pocit zmaru přežene. O svátky a jejich atmosféru se nebojte! Luna ve Lvu se postará, aby byl Štědrý den opravdu štědrý a všichni spokojení.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na to, že svátky probíhají vždycky s trochou nervozity, jste už zvyklí. Letos se o překvapení na poslední chvíli postarají příbuzní, kteří s vámi hodlají strávit Štědrý večer. Jejich obtížnou situaci sice chápete, ale přesto byste dali přednost soukromí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Středeční vstup Slunce do Kozoroha změní situaci tak, abyste měli všechno důležité pod kontrolou. Rodina šlape jako dobře namazaný stroj a vy sbíráte odměnu za advent, který jste trávili v pilné práci. Pod stromečkem vás čeká trochu šokující dárek!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Zatmění ve vašem partnerském sektoru vám sice může přinést vytouženou lásku, ale je docela možné, že si ještě do konce roku řeknete, že vám bez ní bylo lépe. Bude lepší, když si uvědomíte, že srdce máte jen jedno a dostat by ho měl ten, kdo si ho zaslouží.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Životní zkušenosti, které jste nasbírali, můžete využít k poučení mladší generace. Vzhledem k vánoční době, kdy si všichni vycházejí vstříc, můžete počítat s tím, že vás soustředěně vyslechnou a hned je jasné, že budou nad tím, co jim říkáte, přemýšlet.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když je těsně před svátky, vaše pracovní aktivita zůstává nedotčena. Na úrovni jste zvláště v pondělí, kdy umíte do poslední kapky využít pozitivního vlivu konjunkce Slunce s Merkurem. Vyřídíte všechno, co je potřeba, a jednání dotáhnete až k podpisu smlouvy.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Z toho, že jste při přípravách na svátky něco zanedbali, průšvih nebude – pokud se o něj ovšem nepostaráte vy sami. Na nic neupozorňujte a tvařte se jako by se nic nedělo. Kdyby se náhodou někdo přece jen zeptal, neodpovídejte a odveďte řeč na jinou kolej.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Katalogy se slevami, které vám přijdou do schránky, nechte v obálce a nedotýkejte se jich ani pohledem! Pokud je otevřete, nic na světě vás nezachrání před dalším kolem nákupů, zbytečným utrácením a následným pocitem totální únavy a z ní plynoucí deprese.

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když jste známí tím, že šibeniční pracovní termíny máte v podstatě rádi, protože jsou pro vás motivující, nemusí to být pravidlem. V tomto týdnu moudře odmítnete práci, kterou byste museli stihnout do čtvrtečního poledne a na niž vám chybí kapacity.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V pondělí si dávejte pozor na to, co říkáte a co slibujete. Při konjunkci Slunce s Merkurem vám všechno připadá snadné, ale už v úterý pochopíte, že věc není tak jednoduchá. Bude lepší, když zahrajete na čas a veškerá rozhodnutí odsunete na začátek příštího roku.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Svátky a jejich pohodu si začnete vychutnávat až v sobotu odpoledne. Usoudíte, že jste se o své blízké starali už dost, a dáte si ode všech povinností pauzu. Radost vám udělají i dárky, které jste dostali pod stromeček a s nimiž se konečně potěšíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dárek, který najdete pod stromečkem, a jehož autorem je váš partner, vám až vžene slzy do očí. Je jasným důkazem toho, že vám pozorně poslouchá i ve chvíli, kdy vypadá, že myslí na něco naprosto jiného. Rozhodl se vám splnit sen a taky se mu to povedlo.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Začátek týdne je náročný zejména na vaše sebeovládání. Pod vlivem náročně aspektovaného Merkura máte sklon k nerozumným rozhodnutím. Pozor si dávejte zejména při koupi aut. Pokud jim nerozumíte, vezměte si s sebou odborníka nebo celou akci ještě odložte.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11