Beran (21. 3. – 20. 4.)

V rodinných záležitostech to tento týden bude pěkně skřípat. Neshodnete se zejména s některým z rodičů. Mluví vám totiž do vašich osobních záležitostí a nejen, že občas bývají pěkně vlezlí, ale poslední dobou jsou jejich útoky skoro až nevhodné. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Doma je všechno v pořádku a vedete velice harmonický život. Každý den nezapomenete poděkovat přírodě a svým strážným andělům, že máte kolem sebe tak milující lidi a že jste všichni spolu a spokojení. Vaše děti vám vaši lásku mnohonásobně vrací. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vedete momentálně extrémně společenský život. Scházíte se se svými kamarády, trávíte čas s rodinou, najdete si čas i na své ratolesti a kulturní záležitosti. Odrazí se to na vaší náladě a celkovému naladění. Budete hýřit vtipy i pozitivní láskou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Odjakživa vás provází jisté nehezké trápení, které nelze jen tak jednoduše vyřešit. Tento týden se však objeví možnost, jak se s daným problémem nějak poprat. Nebude to však nic jednoduchého a bude vás to stát nemalé psychické, ale i fyzické úsilí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Někdo, nebo něco vám poslední dobou ubírá vaši mentální energii. Musíte zdroj svého neštěstí najít a rychle se s ním nějak vypořádat. Hrozí vám, že jinak se z toho taky můžete sesypat. I přes nesmírné překážky dosáhnete nakonec kýženého úspěchu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Váš šéf ochotně vyhoví vašim požadavkům. Jste velice překvapeni, jak to vše vezme a neřekne ani slovo proti. Tak nějak tušíte, že to nebude jen tak a máte pravdu. Hodí na vás povinnosti kolegy a vy tak budete vykonávat práci za dva, ale za jeden plat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Co se týče vašich financí, tak si musíte přiznat, že jste poslední dobou měli trochu nakupovací horečku. Po novém roce jste se nemohli nabažit slev a nákupní centra vzali útokem. Naspořené peníze tak rychle mizí v útrobách nejrůznějších řetězců. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dostanete zajímavý tip na přivýdělek. S tím, abyste práci přijmuli dlouho váháte, ale nakonec souhlasíte. Nakonec se ukáže, že je to práce velmi složitá a máte s ní problém. Rychle se ale zaučíte a dokonce vás tato činnost bude bavit a uspokojovat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Stresujícím článkem vašeho momentálního života je rodinná atmosféra. Místo pohodového trávení času spolu se vám hlavou honí černé myšlenky a nemůžete spát. Dokonce chcete požádat o pomoc odborníka, ale bohužel nikdo váš nápad nepovažuje za dobrý. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zaměřte se tento týden jen na sebe a příjemné stránky svého života. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás milují, ale také vás čekají úžasná dobrodružství. Tak si nedělejte těžkou hlavu z toho, pokud něco nedopadne přesně podle vašich představ. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud máte pocit, že se momentálně nacházíte v nepříjemné, či tíživé situaci, tak tento názor rychle změníte. Budete mít totiž jedinečnou možnost se setkat s příběhy lidí, jejichž osudy jsou více než pohnuté. Okamžitě si uvědomíte, jak se máte dobře. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Koncem ledna nemáte příliš dobrou náladu a dalo by se říct, že se kazí snad vše, na co momentálně sáhnete. Rozhádáte se s někým vám velice blízkým a musíte i sami uznat, že za to trošku můžete vy a vaše neschopnost správně používat logické argumenty. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY