#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pro opačné pohlaví budete mít opravdu velké kouzlo! Nebojte se ho proto využít. Obzvláště pokud jste nezadaní, máte dnes jedinečnou příležitost ukázat, co ve vás dřímá. Nebojte se iniciovat kontakt! Jenom buďte obezřetní v tom, na koho se obracíte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden se můžete těšit na to, že poznáte mnoho nových lidí! A nepůjde o jen tak ledajaké známosti, ale o přátele, kteří vám vydrží opravdu dlouhou dobu. Jen se nesnažte za každou cenu udělat dobrý dojem, máte sklony k přehánění a neupřímnosti.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Peníze se k vám jen pohrnou a po dlouhé době budete mít peněz na rozhazování. Náležitě si ten pocit užijete a uděláte si menší nákup, jen tak pro radost. Přesto nezapomeňte na své zodpovědnější já a investujte finance rozumně. Co takhle začít spořit?

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vztahem se prožene menší přeháňka. Budete mít totiž pocit, že se vám váš partner vzdaluje. Strach však plodí negativní pocity a neustálým uháněním rozhodně nic nezachráníte. V klidu si s protějškem promluvte. Uvidíte, že vás o své lásce sám ujistí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden s vámi šijí všichni čerti. Neposedíte chvilku na místě a máte neustálou potřebu něco dělat. Navíc se ve vás probudí touha po pozornosti. Rozhodně nebudete stát v koutě. Naopak, stanou se z vás šoumeni, kteří budou bavit celou společnost!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Přátelé vám pomohou zařídit jistou záležitost, která je pro vás velice důležitá! Nechte si proto poradit a zapomeňte na svoji ješitnost! Tentokrát jde o víc než jen o pocit nezávislosti a velké ego. Uvidíte, že to s vámi kamarádi myslí jenom dobře.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden si na vás šéf posvítí. Určitě to nebude nic příjemného, vy si však dokážete s tlakem poradit levou zadní! Navíc je dobrá příležitost konečně šéfovi ukázat, co ve vás je! Předveďte své nejlepší dovednosti a schopnosti. Vyplatí se vám to!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve svádění se z vás stanou doslova profesionálové! Moc dobře víte, co se opačnému pohlaví líbí a jak si potenciální partnery omotat kolem prstu. Vaše nenucená elegance, humor, šarm a zdravé, neokázalé sebevědomí z vás udělají přímo magnet na lásku!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V zaměstnání se můžete tento týden těšit na pozitivní zprávu! Dočkáte se změny pracovní pozice. A bude to změna vytoužená! Konečně se vymaníte ze stereotypu a rutiny, která vás tolik ubíjí. Jen musíte jít svému štěstí naproti! Udělejte první krok.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Povede se vám nevídaný kousek. Získáte všechny kolegy na svoji stranu a přesvědčíte je o jisté záležitosti, která je pro vás velmi důležitá. Můžete na sebe být právem pyšní. Vaše logická argumentace a přesvědčivé řečnické schopnosti jsou silná zbraň!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

S přáteli si vzájemně vypomůžete, což velmi prospěje všem zúčastněným stranám. Vaše práce tak bude rychlejší a efektivnější. Zamyslete se, zda toto fungování není do budoucna reálná možnost. Navíc si společně užijete spoustu legrace a dobré zábavy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Objevíte nové možnosti, jak se uplatnit, a to v záležitostech a oblastech, o kterých se vám doposud ani nesnilo. Možná je ten pravý čas dát životu nový směr a vyzkoušet si rok jinak. Nemějte obavy. Vždycky existuje varianta B, které se můžete chopit.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY