#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nebudete váhat a využijete nákupu na splátky. Počáteční radost bude veliká, máte však sklony zapomínat, že investice není tak výhodná, jak se zprvu zdálo. Buďte proto ve splácení pečliví. Nicméně radost z koupě si rozhodně nenechte ničím zkazit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Rozhodně nepatříte mezi naivní snílky. Náhodný milostný románek, který jste v nedávné době prožili, nepovažujete za zásah osudu. Naopak, zcela pragmaticky mu nepřikládáte větší význam. Váš protějšek je na tom však trochu jinak, buďte tedy taktní. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Váš nadřízený na vás bude doslova pět ódy. Podle něho jste totiž člověk na správném místě. Neusněte tedy na vavřínech a přesvědčte ho, že důvěra, kterou ve vás vložil, je zcela oprávněná. Jakmile ji totiž jednou ztratíte, zpátky ji získáte jen těžko. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve vztahu se vám konečně podaří prorazit bariéru nepochopení a vzájemné nedůvěry! Chce to jenom trochu empatie a schopnosti vcítit se do pocitů svého partnera. To vám jde skvěle, proto neváhejte a využijte svého talentu. Pomůžete tak vašemu vztahu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7.–22. 8.)

V zaměstnání se chopíte příležitosti a nikým si ji nedáte vzít. Když vám totiž o něco jde, bojujete doslova jako lvi! Odhodláním a zarputilostí se vám málokdo vyrovná. Dejte si jenom pozor na osoby narozené ve znamení Štíra, mohly by vás ohrozit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Podaří se vám prosadit svůj názor, a to i přesto, že se zpočátku setká s vlnou odporu. Máte však odhodlání a koňskou vůli dotáhnout věci do konce. Díky tomu budete nakonec slavit úspěch, na který byste si na začátku nevsadili ani pětník. Gratulace! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jistá osoba na vás má zálusk. Když budete pozorní, jistě vám zájem onoho člověka neunikne. Pokud jej chcete poznat blíž, neváhejte. Za pokus nic nedáte a v budoucnu byste mohli své pasivity trpce litovat. Proto zkuste zjistit o nápadníkovi více. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco doposud jste dávali přednost nezávaznému randění a užívali všeho, co nabízí život bez závazků, nyní se na obzoru rýsuje něco opravdu vážného. Vy se však ničemu nebráníte, naopak. Změna je život a možná je přece jenom čas se trochu usadit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kamarád se potřebuje vyzpovídat a proto vás využije jako svoji vrbu. Neodmítejte jeho žádost o radu a pečlivě ho vyslechněte. Máte totiž podobnou životní zkušenost a navíc odstup, který váš přítel potřebuje. Buďte k němu tedy hlavně naprosto upřímní. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ač to tak zpočátku nevypadalo, nového kolegu si oblíbíte. Zjistíte totiž, že spolu máte mnoho společného. Společnými představami o práci počínaje, stejnými koníčky konče. Proto se nebraňte navázání nového přátelství, vztahy v zaměstnání jsou důležité! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Šéf vás bude v kariéře výrazně podporovat. Využijete proto jeho zájmu a uděláte všechno pro to, aby vás kariérní postup neminul. Nezapomeňte však, že pomoc bývá drahá. Je dost možné, že váš zaměstnavatel bude chtít něco na oplátku. Buďte obezřetní. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Konečně se vám podaří získat peníze, za které si můžete pořídit vytouženou věc. Radost bude obrovská, přesto se s nákupem neukvapujte. Počkejte ještě chvilku, brzy se objeví extrémně výhodná nabídka. Pak už vám nic nebrání v tom si naplno užívat! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY