Horoskop Jarmily Gričové

V tomto týdnu veškeré záležitosti řídí Luna, která se pohybuje od Býka v Raku. V Býku se také odehrává novoluní, které je příznivé i pro Panny a Kozorohy. Všechna tato znamení by si na úterý měla naplánovat jednání a schůzky, na jejichž výsledku jim opravdu hodně záleží. Opatrní by naopak měli být Lvi, Štíři a Vodnáři. Pokud si nedají pozor, mohou se lehce stát obětí manipulací lidí, kteří se sice tváří jako nejlepší přátelé, ale ve skutečnosti jim jde jen o to, aby dotyčné zrozence co nejvíc znechutili.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Konečně budete mít čas, abyste si trochu odpočinuli. V práci se snížilo tempo a začne se více dbát na efektivitu práce, než o čas, který jí věnujete. Pokud máte nějaký zajímavý nápad, svěřte se s ním šéfovi hned v pondělí. Až do pátku od něj máte pokoj.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Úterní novoluní ve vašem znamení přináší dost zásadní šance na vylepšení vašeho života. Je jenom potřeba, abyste sebrali odvahu a učinili první krok. Velice tím překvapíte lidi, kteří si mysleli, že jste sice nespokojení, ale k akci se nerozhoupete.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Středeční a čtvrteční večer, kdy je Luna ve vašem znamení, věnujte práci na svém vztahu. Pokud si partner stěžuje, že vás zajímá všechno jiné než on, má pravdu! Na výmluvy, že máte hodně práce, raději zapomeňte, protože by vám stejně nevěřil.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto týdnu byste si měli svůj život dirigovat sami. Možná vám někdo bude chtít radit, ale to berte s rezervou. Nebude to tak úplně jednoduché, protože těch, co vás chtějí ovlivňovat, je víc než dost. Naštěstí stačí, když se na ně podíváte, a oni zmlknou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Úterní novoluní v Býku silně zpomalí veškeré vaše ambiciózní pracovní projekty. Je docela možné, že se začne rýpat do toho, co už bylo jednou schváleno. Když si však zachováte trpělivost a nevybuchnete, tak už ve čtvrtek se všechno vrátí do původního stavu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud si pohodu tohoto týdne nenarušíte sami, nikdo jiný to nedokáže. Se stejným nadšením jako práci byste se měli věnovat i kamarádům, kteří si s vámi chtějí popovídat. Nejde o žádné světoborné záležitosti, ale kdybyste je neviděli, bylo by vám smutno.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Bohužel nejde o týden, kdy byste se dokázali bezbolestně rozloučit se svými zlozvyky nebo špatnými návyky. Pokusit se o to sice můžete, ale to, že neuspějete, se negativně odrazí na vaší psychice. Když necháte věci při starém, bude to pro vás daleko lepší…

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na kolegy, kteří se bojí změn ve vaší práci tak, až propadají panice, působte racionálními argumenty. Kdyby jim něco takového říkali ostatní, měli by pocit, že si z nich dělají legraci, ale vás vezmou vážně. Stejně se chovejte i doma, kde je chladná hlava nutná!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S partnerem, který neví, co vlastně chce, je to opravdu těžké. Vaše trpělivost je navíc u konce. I když ultimáta všeho druhu bytostně nesnášíte, v tomto týdnu mu řeknete, že si musí vybrat, zda chce být s vámi nebo se hodlá vrátit ke svému minulému životu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když se to zdá skoro nemožné, jde o týden, kdy si i vy užíváte pohody a klidu. Kromě práce, bez které se neobejdete, si najdete čas i na knížku, výstavu a hlavně na partnera. Společné akce se vám líbí tak, až si říkáte, že by jich v budoucnu mělo být víc.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Přesně ve chvíli, kdy budete mít všechno, po čem jste v poslední době toužili, usoudíte, že byste potřebovali ještě něco navíc. Nemile tím překvapíte zejména partnera, který se už těšil, že bude mít klid, a nelibě nese, že se pohody hned tak nedočká.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Na to, abyste začali nový život, rozhodně není pozdě! Využijte úterního novoluní a pusťte se do něčeho, co jste vždycky chtěli dělat, ale v čem vám osud nepřál. Uvědomte si, že zdaleka ještě nepatříte do starého železa, a že máte světu ještě hodně co dát.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11