#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Týden začne hekticky a toto tempo si udrží až do svého konce. Bude se na vás hrnout spousta úkolů a na vás bude, abyste vytřídili ty důležité. Nezapomeňte se přitom chopit šancí a využít důležitých informací, to je hvězdné poselství pro tyto dny.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se k vám dostanou zajímavé novinky, týkající se vaší kariéry a není vyloučena nabídka lépe placené pozice. Budete také dost zaměřeni na rodinu a domov a chopíte se péče o své hnízdečko. Mnozí se pustí do zásadního zvelebení a renovace.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete mít šanci postoupit v kariéře o level výše a uděláte dojem na nadřízené. Sami si ale nejste jistí, zda je to dostatečné ocenění vašich schopností. Také si uděláte radost nákladnějším nákupem a investuje dost času do upevnění vztahů s blízkými.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve snaze dotáhnout to v kariéře hodně vysoko budete po celý týden pracovat velice pilně. Musíte si ale dát pozor na to, abyste následkem zbrklosti neudělali chyby a nepřinesli si do života spíše problémy, nežli úspěch. Na to buďte hodně opatrní.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V centru vaší pozornosti bude práce. Budete pociťovat nutkání změnit místo, což bude podpořeno také tím, že se teď v práci s vedením nemůžete vůbec na ničem shodnout. Musíte si dát pozor na zbytečné utrácení a na úrazy vzniklé následkem nešikovnosti.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V práci přednesete návrhy změn, které se setkají s uznáním. Posunete kupředu také řadu věcí, které dosud stagnovaly a přijde příležitost polepšit si po finanční stránce. Zvládnete všechno, co bude vyžadovat sílu vašeho intelektu s naprostou bravurou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V práci vás to v tomto týdnu moc bavit nebude. Přijde vám, že stereotyp je už nesnesitelný. Kromě toho si nebudete příliš rozumět s kolegy. Doma budete hýřit originálními nápady, ale když změny podle vás blízcí odmítnou, na domácí práce nesáhnete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte spoustu elánu a investujete ho zčásti do práce, zčásti do své rodiny. To znamená, že se budete chtít co nejdříve a se ctí vypořádat s nutnými pracemi, které jste dosud odkládali. Začnete se zajímat o nevšední destinace pro trávení letní dovolené.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jeden den bude hůře, druhý den zasvítí sluníčko. Tak to bude v tomto týdnu ve všech oblastech vašeho života. Bude to tedy období výkyvů a překvapení. Dobrou zprávou je, že se nenecháte vyvést z míry a všechno ustojíte. A oslavíte nejeden úspěch.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Rádi byste v práci expandovali, což se vám v tomto týdnu moc dařit nebude. Chtělo by to více elánu a snahy o sebeprosazení, planety vám pomohou. Často budete trpět zhoršenou náladou. Snažte se odreagovat pobytem v přírodě a meditací, uleví se vám.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vliv planet vás omezuje prakticky na všech frontách. V oblasti peněz musíte více šetřit, věčně budete něco hledat, v práci budou mrzutosti a doma občas pořádně dusno. Naštěstí máte bojovnou povahu, a tak vás nepříjemnosti nerozhodí. Ustojíte je.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Čeká vás dost hektický týden. Budete sice úspěšní, ale také přepracovaní a o víkendu už si o vás budou vaši blízcí dělat starosti. Bude třeba dopřát tělu odpočinek. Jinak se dokážete prosadit i bránit proti vlivům okolí a hned tak něco vás nepoloží.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY