#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Mars se pohybuje souhvězdím Panny a míří k Váhám. Pro vaše znamení je v těchto dnech více než typické, že řešíte téma zdraví a trápíte se i nedostatky a starostmi druhých lidí. Vpusťte si do života více optimismu. Naladit se můžete skrze dobrou hudbu, film, četbu, nebo aktivní sportování.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Konjunkce Venuše a Černé Luny ve Vahách bude pro vás poněkud náročná. Vše bude ovlivněno a spuštěno aktivním Marsem a karmickým uzlem. Můžete očekávat nová pravidla a nové podmínky smluv. Budete se také zaobírat dohodami, podepisováním smluv a účastnit se jednání.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Planeta Merkur se pohybuje Štírem a přibližuje se Slunci a Luně. Proto se vás budou týkat hlavně témata zdravotního stavu a psychiky. Měli byste o sebe více pečovat, dávat si pozor a zbytečně nehazardovat. Hrozí totiž snadná zranitelnost a přechodné zhoršení zdravotního stavu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Planetární konjunkce Slunce, Luny a Merkuru své působení směřuje do Štíru. Tato kombinace přináší aktivitu především v tématech lásky, partnerství a potomků. Údělem bude především milovat, tvořit a plodit. Potká vás navrch nějaká nová osoba, která bude mít velký vliv na vaši budoucnost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Konjunkce Merkuru, Luny a Slunce ve Štíru vám přináší do života témata rodinného krbu, jistoty a zázemí. Máte se opravdu na co těšit, můžete se dočkat vysněného bydlení, případně dobrých zpráv, které se budou týkat právě bydlení a domácnosti. Mars ovlivňuje pozitivně tematiku financí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden budete pravdu v jednom kole. Na vaši aktivitu totiž má velký vliv Mars, který putuje právě Pannou. Ovlivňováni budete též Merkurem procházejícím blízko Slunce. Zvládnete klidně dělat více věcí současně a ještě vyzařovat zvláštní kouzlo, které ostatním umožní dobít baterie.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Planeta Venuše se ve svých drahách blíží k Černé luně a Marsu. Svou nemalou roli bude hrát karmický uzel ve Váze a Mars, který se ještě nachází v Panně. Proto se budete tak trochu ohlížet zpět a rekapitulovat věci minulé a přemýšlet o věcech budoucích, zvláště pak o finanční oblasti.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Mars putuje ze znamení Panny do Vah, v jejich blízkosti se pohybují i Venuše a Černá Luna. Tato konstelace planet vám do života přinese velmi zásadní situaci, která se týká lásky a partnerství. Budete se muset rozhodnout, zda svůj vztah upevníte, nebo naopak definitivně ukončíte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete i nadále pokračovat ve zvýšené aktivitě. Planeta Jupiter, která je stále v součinnosti s Pannou přeje vašemu znamení kariérní růst a upevnění vaší životní pozice. Putování Marsu do Vah vám přináší do vaší cesty osoby a situace, které budou hrát hlavní roli ve vašem dalším osudu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Můžete se těšit na novou osobu, která vkročí do vašeho života. Neměli byste se tedy obávat vyrazit někam do společenství lidí, kde byste mohli získat své místo. Budete se také intenzivně zajímat o svou práci a kariéru, i když Černá Luna, jak je jejím zvykem, bude právě ovlivňovat pracovní odvětví.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Planeta Mars putuje Pannou a míří do znamení Vah. Měli byste vyřešit své majetkové záležitosti, které se týkají vlastnictví s další osobou nebo bankou. Vaše aktivita se vloží především do otázek zahraničí, vzdělávání se a řešení úředních záležitostí. Nyní je ideální čas na vycestování.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Planeta Mars ve znamení Panny bude mít vliv ve vztahových záležitostech. Poté, co se Mars přesune do znamení Vah, vnese do vaší mysli hlavně témata peněz a majetku, který se týká nejen vás, ale i další osoby. Očekávejte zkoušku karmy v oblasti sexuality a financí, kterou způsobí Černá Luna.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY