Horoskop Jarmily Gričové

Přelom mezi létem a podzimem vzbuzuje zákonitě nostalgii a občas i smutek. Letos však toto období probíhá v daleko aktivnějším duchu než obvykle. Může za to Mars, který v pondělí ráno vstupuje do Lva a popožene všechny, co by se jinak utápěli v krásách nastávajícího podzimu. Když se pak v pátek Slunce překulí do Vah, dostanou ohnivá a vzdušná znamení dodatečný podnět v podobě trigonu mezi Marsem a Uranem. Ten jim energii nejen poskytne, ale pomůže i s jejím nasměrováním.

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto pochybujete nejen o sobě, ale i o smyslu všeho, co jste v poslední době udělali a čemu jste věnovali energii. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který bez říkání pochopí, v jakém stavu jste, a udělá všechno pro to, aby vám zlepšil náladu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Minimálně jednou v týdnu zjistíte, že veškeré vaše plány jsou k ničemu, protože situace je daleko proměnlivější, než jste si vůbec dovedli představit. Vy se však dokážete přizpůsobit nárokům, které na vás mnozí kladou, a všechno zvládnete skvěle a s přehledem.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Když se v pátek dostane Slunce do Vah, začne se vám podstatně lépe dýchat. Přestanete mít pocit, že vás neustále někdo kontroluje. Navíc se značně vylepší váš zdravotní stav. Dobře dopadnou i lékařské kontroly a veškeré testy, jimž se podrobíte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Plutem, si dávejte pozor, abyste zbytečně ostrými výroky neohrožovali váš vztah. Partner vám zatím takové jednání toleroval, ale teď může usoudit, že boj o vaši lásku nemá cenu a navrhne rozchod.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pondělní vstup Marsu do vašeho znamení vás nabije energií, chutí do života, a touhou změnit všechno, co se jenom dá. S realizací svých záměrů však počkejte na pátek, kdy s pomocí energie Slunce dokážete svým blízkým lépe vysvětlit, co vlastně chcete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Od pondělí do pátku, kdy je Slunce ještě ve vašem znamení, máte poslední šanci, abyste se rozloučili s dosavadními komplexy a uvědomili si, že jste opravdu dobří. Kdybyste náhodou chtěli do rodinného života vnést něco nového, nic vám nestojí v cestě!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve chvíli, kdy se do vašeho znamení dostane Slunce, nepocítíte úlevu, ale spíše tíhu dalších úkolů, které na vás život nakládá. Naštěstí máte vedle sebe lidi, kteří vás už dopředu ujišťují, že se jich nemusíte bát, protože vám s nimi rádi pomůžou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se může opřít o pozitivní vliv Luny z Raka, se z vás stane hodně vyhledávaný společník. Naštěstí vás na všechny akce zvou i s partnerem. Ten nemusí žárlit a bát se, co budete provádět, protože ví, že si vás dokáže ohlídat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Trigon mezi Marsem a Uranem, jehož vliv vrcholí v pátek odpoledne, vás ponouká k chirurgickým řezům. Pokud vás to v práci nebaví, usoudíte, že nemá smysl, abyste se dále trápili, a rozhodnete se, že své talenty uplatníte jinde. Udělejte to, litovat nebudete!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

To, že nemáte člověka, kterého by vaše srdce chtělo, ještě neznamená, že máte poslechnout hlas rozumu, jež vás přesvědčuje, že byste v takovém případě měli brát cokoliv. Vydržte prosím, protože láska se k vám chystá a už v neděli zaklepe na dveře!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jako člověk, který miluje adrenalin, máte nečekané šance. Ve chvíli, kdy dostanete příležitost k letu balónem nebo podobné akci, se zaradujete, ale zbytek rodiny se zachmuří. Budete jim vysvětlovat, že vám nebezpečí nehrozí, ale moc porozumění nečekejte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když se vám nechce, je potřeba, abyste se obrnili trpělivostí. Merkur se až do nedělního pozdního večera pohybuje vaším partnerským sektorem, a váš miláček stále doufá, že vás přemluví k akci, do které se vám nechce. Odoláte, ale bude to náročné!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11