#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

První podzimní dny si budete užívat ještě v prosluněném duchu. Málokdo se vám vyrovná v tom, jak toho stihnout za den dvojnásob víc, než někteří vaši blízcí. Navíc se před vámi rýsuje pozvání na výlet od někoho z rodiny, příjemně si to spolu užijete.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V prvních podzimních dnech zjistíte, že někdo si o vás myslí pravý opak toho, jací jste. Tento pocit se zhorší více, když dojde ke konfrontaci a vy budete cítit silnou potřebu hájit sami sebe. Doma se těšte na pohodu, kdy nemusíte řešit vůbec nic.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Postarejte se o to, aby vám v žádné situaci nechyběly informace. Ty jsou základem pro jakékoliv jednání. Před první pokusem v nějaké nové činnosti se také budete muset vypořádat s dílčí trémou. Ale objeví se nějaký nový přítel, který vás inspiruje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V prvním podzimním týdnu se můžete zúčastnit nějaké větší skupinové akce ve svém blízkém okolí. Klidně vyrazte sami, nebo případně v doprovodu partnera. Vy a váš přítel se může aktivně podílet na diskusi, co by se dalo ještě do dalších dní vylepšit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V prvních podzimních dnech se budete cítit silně vázáni ke každému ve vašem okolí, ke svému partnerovi, ostatními členům rodiny, stejně jako vašim přátelům či známým. Pocítíte sounáležitost a budete si připadat jako naši předci u jednoho ohníčku.

Panna (23. 8.–22. 9.)

První sluneční paprsky podzimu na vás budou mít vliv zejména v oblasti citů. Bude vás to lákat do tepla a teplo prozáří i pocity. Ideální by pro vás bylo, kdyby tento hřejivý pocit mohl zůstat při vás i v zaměstnání, protože tam hrozí větší stresy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V těchto dnech, na začátku podzimu, budete mít trochu vítr zejména z přímého styku s neznámým prostředím a vůbec lidmi kolem sebe. Taková citlivost je pro vás do jisté míry nová, a nebudete si úplně jisti, co dělat, abyste obstáli se ctí. Ale dáte to!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete mít díky tomuto začátku podzimu mnoho příležitostí, jak leccos ve vašem životě změnit k lepšímu. Ať už to bude koupě nového domu, nebo třeba nové zaměstnání. Oporou vám bude také vaše rodina, na kterou se můžete spolehnout, vždy vás podpoří.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Připadáte si stejně jako nevypočitatelné podzimní počasí. Jednu chvíli budete mít dobrou náladu, jindy zase bude silně zataženo, takže blízcí musí projevit pozoruhodnou diplomacii a někdy i schopnost odpouštět, protože vyjít s vámi bude malý oříšek.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nadcházející již podzimní dny pro vás budou zahlcovány nesčetnými zprávami, které přicházejí do vaší hlavy, zdánlivě odnikud, jejich původce ale nakonec vždy dohledáte - zaslechnuté útržky hovorů, média. Vyrazte do přírody, kde načerpáte hlavně klid.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když je to mimo vaše zvyklosti, začátek podzimu je pro vás dobou rozjímání. Snažte se přijímat myšlenky, které k vám plynou a analyzovat, které z nich vám dělají dobře a které jsou nadbytečné. Podpoří vás i rodina, na kterou se můžete spolehnout.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nebudete si vědět s jistou situací rady, ale nakonec ji vyřešíte ke spokojenosti své i blízkých. Pak už vám nic nebránit užívat si podzimní dny naplno a čerpat energii z přírody i z teplých večerů někde doma u krbu, kde nemusíte podávat žádné výkony.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY