#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vymýšlejte, plánujte, připravujte smlouvy, jen na jedno nezapomeňte - na konec pracovní doby! Začínáte mít opravdový problém si uvědomit, že život se skládá i z jiných složek, než je kariéra. Co takhle odpočinek, rodina, láska nebo koníčky? Vzpomínáte?

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden pro vás bude vysloveně zářivý, milí Býci! Nepropásněte skvělý čas, kdy je vhodné podepisovat úřední dokumenty, smlouvy a přijímat nové zaměstnance. Hvězdy vašemu činění nadšeně přitakávají - jejich konstelace je zárukou úspěšného konání.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Je vám přáno při veškerých jednáních, písemnostech a dlouhých cestách - takže s chutí do toho, pracovití Blíženci. Rovněž lze očekávat šťastné seznámení! Máte dostatek sil na práci i na zábavu, takže se nevyhýbáte koníčkům ani společenským sedánkům.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neschází vám láska ani porozumění. Skvělé hvězdy, které zakotvují ve vašem znamení, tak činí proto, aby vám byli oporou při každém kroku. Jejich dar vitality a schopnosti správně volit slova znatelně pocítíte - v mnoha směrech očekávejte posun kupředu!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Někteří z vás, vládcové zvířat, nebudou úplně nadšeni z četnějšího cestování, které vám hvězdy předpovídají. Pociťujete spíše touhu po pohodlí a klidu. Spousta věcí se vám tento týden nebude zamlouvat. Ale je to jen váš pocit, nic strašného se neděje.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V první polovině týdne vám hvězdy přináší trochu napětí a nervozity. Naštěstí stagnace vesmírných souputníků od druhé poloviny týdne skončí, a naopak vám začnou pomáhat. Vše má opět tempo, obnovuje se zdárná komunikace, zajímavé nápady a podpora přátel.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Plánujete už delší dobu dalekou cestu nebo hlubší studium? Bravo, přichází pravý čas! Jen si dejte pozor na přepínání a přehnanou horlivost, pamatujte, že vám nic neuteče. Přepracování a sklon k chybám z ukvapenosti vám mohou snadno zkazit náladu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Navzdory vaší obrovské energii máte pocit, že se určité věci odehrávají jako ve zpomaleném filmu. Je to spíše vašimi zvýšenými nároky na okolí. Naštěstí v druhé polovině týdne se zase vrátíte do harmonie a své obvyklé kondice, což vás uklidní.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pociťujete ochlazující atmosféru ve vašem partnerském vztahu? Je to opět spíše vaším pocitem, než že by se něco dělo. Proto se neukvapujte v životních rozhodnutích! Užijte si sféru, které tento týden hvězdy přejí - přátelství a setkávání s příbuznými!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden vám přinese trochu více netrpělivosti, než jste zvyklí, milí Kozorozi. To může vyústit až v ukvapenost a sklon k úrazům! Tak se zastavte, uklidněte se a snažte se lépe ovládat emoce. Více odpočívejte a věnujte se raději koníčkům než práci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste plní chuti do života a nezměrným elánem do volnočasových aktivit. Tento týden je skvělým obdobím pro objevování nových koníčků, kreativitu a navazování zajímavých známostí. Užívejte si příjemností, které vám život přináší a nezanedbávejte přátele!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Do poloviny týdne vám bude Merkur přinášet problémy. Jeho triky jsou znát na komunikaci s nejbližšími, při různých jednáních a vyřizování písemností, ale především se specializuje na nepříjemnosti na cestách. V druhé polovině týdne se situace obrátí.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY