#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Veškeré své chmury a pochybnosti ohledně blízké budoucnosti zaženete prací. Ne nadarmo se říká, že dělání smutky zahání! Proto se snažte koncentrovat na své povinnosti. Uvidíte, že se nejenom skvěle odreagujete, ale uděláte také kus pořádné práce.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Oceníte stabilní rodinné zázemí, které vám v posledních dnech dodává jistotu a dobrou náladu. Vaši blízcí vás ve všem podporují a kdykoliv se tento týden ocitnete ve splínu, můžete si být jisti, že rodina vás nenechá na vážkách. Je tu vždy pro vás!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Uskutečníte dlouho plánovaný rozhovor a promluvíte si s nadřízeným o svém platovém ohodnocení. Není vám totiž jasné, jak se věci mají. I když si uvědomujete, že máte jisté rezervy, finanční odměna vám nepřijde adekvátní. Buďte upřímní, ale rázní!

Rak (22. 6.–22. 7.)

V zaměstnání začne vaše hvězda konečně zářit! Můžete se těšit na obdiv a respekt, kterého se vám dostane nejen ze strany vašich kolegů, ale také od vašich nadřízených. Budete se cítit opravdu skvěle, přesto neztratíte pokoru a neusnete na vavřínech.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Do podnikání se pouštějte v těchto dnech s opatrností. Risk je sice zisk, ovšem vy máte sklon k ukvapeným rozhodnutím, které by se vám mohly vymstít. Proto se raději dočasně držte při zdi a hazard si nechte na jindy. Uvidíte, že se to bohatě vyplatí!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Peníze, co jste investovali, se vám velmi brzy vrátí! Jen se nesmíte pouštět do ukvapených závěrů a uspěchat to, co uspěchat nelze! Snažte se tento týden obrnit trpělivostí a nedovolte, aby vám sklon panikařit zkazil náladu. Všechno dobře dopadne!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Partnerské neshody v těchto dnech rozhodně nejsou vyloučené. Přesto se nemusíte děsit zuřivých hádek. Každá výměna názorů může být konstruktivní a přinést pozitivní výsledky. A přesně to se vám povede. Stačí jenom, když se nebudete okamžitě urážet.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše plány se v blízké budoucnosti změní. Proto se připravte na krátkodobý stres a tlak. Výsledek však bude nanejvýš pozitivní a uvidíte, že to za ty nervy rozhodně stálo! Nepodléhejte proto pesimismu a pocitu, že je všechno špatně. Opak je pravdou!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S kariérou by vám mohl pomoci zběhlý známý. Nebojte se proto požádat o laskavost! V tomto případě nemá cenu hrát si na falešnou hrdost. Naopak, svou pokorou ukážete zároveň jistotu a především sebevědomí! Podaří se vám tak dosáhnout toho, co chcete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pro jistou osobu budete tento týden naprosto neodolatelní. Připravte se proto na flirtovné pohledy a pokusy o svádění. Než však podlehnete, pečlivě zvážíte veškerá pro a proti. Rozhodně nemáte chuť se do ničeho vrhat po hlavě. Ani když jde o city.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Budete nuceni řešit finance svých blízkých. I když to rozhodně nebude nic příjemného a jistě si dokážete představit i lépe strávený den, uděláte kus důležité práce, která se vám bohatě vyplatí. Navíc pomůžete těm, které máte nejraději. A to se cení!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V práci na vás nečekaně spadnou nové povinnosti. Budete překvapeni, nicméně se s hromadou práce vypořádáte nevídaně lehce! Váš elán by vám mohl leckdo závidět. Nedovolíte, aby vám nemilá událost zkazila náladu. Umíte totiž na všem najít to pozitivní!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY