Horoskop Jarmily Gričové

Z astrologického hlediska nastává nový rok ve chvíli, kdy se Slunce dostává do znamení Berana, což je letos 20. března v 06.18 SEČ. Ve znamení Berana se Slunce vzápětí setkává s Merkurem (21. března), následuje novoluní v Beranu (22. března) a v sobotu 24. března se Slunce v tomto znamení setkává s Uranem. Energie celého týdne přeje tedy lidem, kteří mají nejen sny a vize, ale i dost sil na jejich uskutečnění. Ti zbylí mohou využít Merkura, který se 23. března vrací do Ryb, a s jeho pomocí rozebírat duchovní věci a svůj přístup k nim.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zkoušíte nové věci a s nadšením se vrháte i do toho, na co vám dosud chyběla odvaha. Je docela možné, že si pořídíte třeba domácí pekárnu a rodinu nebo kamarády překvapíte čerstvě upečeným chlebem, který jim víc než slova dokáže, jak moc je máte rádi.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Už od začátku týdne jste při představě nedělního přechodu na letní čas rozladění a bez energie. V neděli je však Luna ve vašem znamení! Bez problémů probudíte přesně tak, jak jste chtěli, a celé své okolí překvapíte dobrou náladou a chutí do života.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Jde o týden, kdy přemýšlíte o praktických záležitostech daleko víc, než míváte ve zvyku. Pokud doma uvažujete o stavbě vlastní čističky nebo podobného zařízení, seženete v tomto týdnu informace, na jejich základě se rozhodnete, že to přece jen zkusíte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na rozdíl od ostatních jste v pohodě. Pokud platíte daně, uděláte to hned na počátku týdne a pak budete mít klid. K vašemu údivu vám po zaplacení zbude tolik, že si můžete udělat malou radost a ještě si ze zbytku vytvoříte základ příštích finančních rezerv.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ať se děje cokoliv, vy si z toho umíte vybrat to nejlepší. Planetární energie vás nutí, abyste pomáhali všude, kde pomoci můžete. Když se na vás obrátí kamarád, je vám jedno, že se do potíží dostal vlastní vinou, a začnete po něj hledat cestu z průšvihů.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Domácím záležitostem se sice věnujete tak, že je to pro vás spíše druhá směna, ale přináší vám to nepředstavitelné uspokojení. Z nejrůznějších materiálů vyhledáváte pračku či ledničku s nejlepšími parametry, a vybíráte obchod, kde si ji výhodně koupíte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váš partnerský život nabírá na obrátkách! Pokud se nechcete doma hádat, nechte partnera, ať se vypovídá, a potom jeho slova shrňte a zhodnoťte. Vyvoláte tím vyváženou debatu, ze které nakonec vyplyne oboustranně akceptovatelná dohoda o další postupu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jako plnohodnotný jedinec se začnete cítit až v pátek odpoledne, kdy se Merkur vrací do Ryb. Do vašeho vztahu se tím vrátí vyrovnanost a vzájemná úcta, kdy přestanete hlídat každé své i partnerovo slovo, a to, co vám říká, začnete vnímat celým srdcem.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Než se rozhodnete čtvrtečního novoluní v Beranu využít k rázné akci, zvažte všechny možné následky, protože pak už nebude cesty zpět. Z lásky, kvůli které máte momentálně sklon k hodně razantním změnám, se záhy může stát něco, na co byste rádi zapomněli.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na to, že je pro vás konec března po pracovní stránce vždycky náročný, jste si už zvykli, a smířili se s tím, že ani letošek výjimkou nebude. Stresy můžete účinně zahánět rozumně dávkovanou čokoládou, která ve vašem případě funguje jako nejlepší lék.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když vás okolí nutí, abyste to, co prožíváte, řešili radikálně, vy se k tomu pořád nedokážete odhodlat. Když se zadíváte do minulosti, vidíte tam dost momentů, kdy jste podobnému tlaku podlehli a potom svého rozhodnutí, které se nedalo zvrátit, litovali.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

K nabídkám na usmíření, které vám přinese opětovný návrat Merkura do vašeho znamení, přistupujte velkoryse. Dotyčný svých činů opravdu lituje a vy byste jeho i sebe neměli ponižovat tím, že od něj budete chtít omluvy a sliby, že to už nikdy neudělá.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11