Horoskop Jarmily Gričové

Týden, jehož nepochybným vrcholem jsou vánoční svátky, je z astrologického hlediska ani ne tak náročný jako proměnlivý. Venuše, která se až dosud z Kozoroha snažila o stylové a tradiční Vánoce, se v úterý večer dostává do Vodnáře, což zásadně mění situaci. Mladší generace nejenže nahradí kapra lososem, ale navíc odmítne pozpěvování koled, které nahradí akcí s kamarády. Naštěstí zafunguje stacionární Jupiter v Býku, který vám dovolí, abyste i v tak netradiční situaci našli něco pozitivního.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jde o týden, kdy se na vás svalí všechno, co jste až dosud stíhali úspěšně odkládat. V pondělí musíte jít na nějakou akci s partnerem, ve středu vás čeká schůzka, na kterou se těšíte. Ráno Štědrého dne strávíte pilnou prací a večer budete poklimbávat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Od pondělka do středy pracujete naplno tak, že si za své nasazení vysloužíte i nějakou mimořádnou odměnu. Ve chvíli, kdy se Slunce dostane do Kozoroha, zpomalíte tempo a začnete vytvářet sváteční atmosféru, což se vám podaří lépe, než jste čekali.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Jediné, co vám může v tomto týdnu negativně zkomplikovat život, je závist. Je sice možné, že vaši kamarádi a známí našli pod stromečkem přesně to, co chtěli, zatímco váš Ježíšek měl rezervy, ale to opravdu není důvod, abyste se mračili na svět.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nezdá se vám, že je čas, abyste trochu uhnuli od svých náročných představ o tom, jak mají svátky vlastně vypadat a přizpůsobili se plynoucímu času? Pokud to uděláte, ušetříte si zbytečné stresy a postaráte se, aby svátky nebyly o práci, ale o pohodě.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Snahy o to, aby všechno bylo dokonalé, úspěšně torpéduje pomalu jdoucí Jupiter z Býka. Bude dobře, když si hned na začátku týdne uvědomíte, že i vaše síly mají své limity a že se božíhodovým obědem o třech chodech a dezertu stejně nikomu nezavděčíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pracovní část týdne od vás vyžaduje vysoké nasazení. Na rozdíl od ostatních kolegů si umíte zachovat chladnou hlavu a vaše práce je stejně precizní jako vždycky. Naštěstí máte všechno připravené dopředu, takže svátky budou stejně dokonalé jako jindy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, večer věnujte balení dárků, vyrábění jmenovek na sváteční stůl a jiné tvůrčí práci. Po příbuzných a kamarádek je rozneste ve čtvrtek a v pátek. Luna je ve Střelci a postará se, abyste se nikde dlouho nezdrželi.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud máte malé děti, je možná viróza, která je místo ke stromečku zažene do postele. Stejné potíže mohou skolit i starší rodiče, kterým musíte ještě důrazněji než dětem vysvětlit, že se zdravím hazardovat nesmí. Dá vám to fušku, ale nakonec to pochopí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Hlavně na začátku týdne máte pocit, že vám z neustálých změn, které musíte v práci řešit, praskne hlava. Stejný pocit budete mít i na Štědrý den, kdy se na poslední chvíli dozvíte, že vám u stolu zasedne nečekaný host. Ničeho se nebojte, dopadne to dobře!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Novoluní, které se na Štědrý den ve vašem znamení odehrává, a stacionární Jupiter, který ho doprovází, vytvářejí vynikající atmosféru, ve které můžete nahlas a bez ostychu mluvit o svých plánech. Rodina vás podpoří, což je pro vás tím nejhezčím dárkem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když je Venuše ve vašem znamení a vy čekáte, že vám přinese pod stromeček lásku snů, měli byste se chovat rozumně. Pokud začnete ve středu, kdy je pod kvadraturou Jupitera, flirtovat s několika lidmi současně, hrozí, že skončíte s prázdnýma rukama.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jde o týden, kdy můžete stabilizovat všechno, čeho jste v práci i v životě dosáhli. Pokud usoudíte, že je čas, abyste vykročili k oltáři, stačí, když se jenom zmíníte a všechno půjde podle vašeho přání. S úspěchem můžete pracovat i na rozšíření rodiny!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11