#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vánoční týden pro vás znamená vždy velkou radost. Svým nadšením mnohdy předčíte i děti a letos tomu není jinak. Jediné, co by vám mohlo zamíchat s plány na odpočinek, se jeví váš protějšek nebo někdo z rodiny, kdo bude mít trochu méně vánoční náladu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Cukroví, pohádky, vaši blízcí, i nu o Vánocích si umíte vychutnat všechno. Letos vás navíc čeká jedno milé překvapení, které byste tedy rozhodně pod stromečkem neočekávali. Nezapomeňte ani na ty, kteří jsou sami, a podělte se s nimi o vánoční radost.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

O Vánocích se pohybujete na hranicích dvou extrémů. Buď budete přešťastní a spokojeně zahnízděni u televize či v posteli, nebo naopak nespokojeně komentovat všechno okolo vás. Naštěstí se vám nálady mění rychle, takže stačí, když se dáte do pohody.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kdosi v rodině má nečekaně jiné plány, než jste předpokládali, a není vyloučeno, že se rodinné setkání přesune na hory. I když jindy změny moc nemusíte, tyto Vánoce se necháte unášet na křídlech přítomného okamžiku a bude se vám líbit každá chvíle.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V péči o blízké, kterých o svátcích máte plný dům, jste rozhodně jedničky. Letos byste klidně mohli své hostitelské snahy předvádět i v rámci večírku v práci nebo klidně vypomáhat, když sami dorazíte jako hosté. Nejlépe se ale cítite mezi svými doma.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše nároky na sváteční dny nebudou malé, ale o to více si pak dovedete společně s blízkými vychutnat každou sváteční chvilku. Neváhejte se také více rozmazlovat a klidně to vtáhněte i na okolí. Všichni si zasloužíte hřejivé okamžiky plné pohody.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

O Vánocích nemáte potíže s naladěním se na vánoční pohodu. Právě naopak. I když venku místo sněhu bude poletovat déšť, téměř se vám povede přemluvit blízké, že je to skoro stejně kouzelné. A dárečky pod stromečkem vybalujete také vždy s velkou chutí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Magie Vánoc vám není lhostejná a dovedete si vychutnávat sváteční a magické okamžiky. Zvláště s dětmi prožijete vzrušující chvíle, kdy vás dojme nelíčená radost pod stromečkem stejně jako ona nejistota - co kdyby ty dárky přece jen dával Ježíšek?

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V těchto dnech si dovedete užít správné porce sentimentu, s koledami, vzpomínkami i dobrým punčem, stejně jako se rozmazlit a pořídit si něco, co si už dlouho přejete pod stromeček. Čímž se samozřejmě nezříkáte ostatních dárků, zbožňujete překvapení.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše myšlenky jsou směřovány do pohádkových komnat a k mísám s cukrovím, ale zamyslíte se i nad životem, nad přáteli, láskami, stejně jako těmi, s nimiž jste se rozkmotřili a chtěli byste to dát zase dohromady. Vánoční atmosféra se pro to hodí skvěle.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zapátrejte po tom, co vám v dětství dělalo o Vánocích největší radost, a zkuste nějaké tradice vrátit. Uvidíte, že vaše svátky získají zase docela jiný kabát, navíc takový, který si od vás budou chtít půjčovat i vaši vzdálení příbuzní nebo přátelé.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Využijete toho, že máte momentálně ty nejhodnější děti za celé dlouhé měsíce. Nafoťte nějaké momenty do rodinných alb. A pokud jste ještě sólo, zapátrejte, s kým byste ten Štědrý den mohli oslavit, abyste udělali někomu včetně sebe velkou radost.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY