#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete mít hlavu plnou nápadů a na rozdíl od předchozích dní i dostatek energie k tomu, abyste své plány uskutečnili. Dobré ovšem bude prověřovat si lidi, které přizvete ke spolupráci, ne že by se z nich zrovna měli vyklubat nějací ničemové v přestrojení, ale mohli byste zjistit, že si příliš nesedíte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

S vašimi blízkými si budete báječně rozumět a většina vašich hovorů se bude točit kolem společné dovolené, se kterou nebudete chtít čekat až na zimní svátky, ale rádi byste si něco dopřáli už v rámci podzimních plískanic. Nápadů budete mít spoustu, záleží jenom na tom, co vám konto dovolí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nebudete si tak úplně jisti, jakým směrem byste se měli dále ubírat, lákat vás bude hned několik činností a všechny budou nadmíru zajímavé, takže budete sedět zároveň na několika židlích a zatímco okolí z toho bude mít divoké sny, vy v pohodě zvládnete všechny svoje aktivity, které potřebujete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nenechte si zkazit náladu od nepřejících osob ve vašem okolí, které se v těchto dnech budou rojit jako kobylky. Neznamená to sice, že byste si měli dát úplně klapky na oči před dobře míněnými připomínkami, ale naučit se v první řadě rozlišovat konstruktivní kritiku od té opačné.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše představivost pojede v tomto období na plné obrátky a vy už se v duchu budete vidět po boku vysněného partnera, případně pokud už svou drahou polovičku máte, pak alespoň na nějakém vysněném místě spolu s ní. Dařit se vám díky vašemu pozitivnímu naladění bude i v práci.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Váš cit pro puntičkářství bude mít tento týden prostor především v práci, kde se budete moci vyřádit díky odpovědnému úkolu, který do vašich rukou svěřil někdo z vedení. Nebojte se v případě potřeby přibrat k ruce i někoho na pomoc, protože časový kvalt by se neblaze podepsal na vaší psychice.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rozhodnete se nedělat si ze všeho tolik těžkou hlavu a konečně si dovedete také v pestrobarevně zbarveném listí poletujícím okolo odpočinout a nemyslet na spousty úkolů, které měly být hotové již včera. Novou energii pak zúročíte i v práci, takže budete paradoxně více výkonní než obvykle.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Netrapte se všemi těmi negativními zprávami, které k vám plynou. Jsou věci, které můžete udělat pro zlepšení vy sami, a pak ty, které můžete jenom vyslechnout nebo případně raději dále neposlouchat, protože tím stejně nic nevyřešíte. Ostatně o tom, co vás zajímá, si můžete dohledat informace jinak.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Proměníte se v tyto dny v hotového šéfkuchaře a nebudete chtít do kuchyně pustit žádnou konkurenci. Vašim blízkým bude tento servis z počátku poměrně vyhovovat, jenom jim neupírejte také právo občas něco ukuchtit, ať si nepřipadají, že jsou doma jenom na návštěvě a vy hostitelé.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Radost vám budou dělat vaši přátelé, kteří se konečně sejdou jako jedna parta a vy si budete moci zavzpomínat na staré časy a udělat něco pro ty nové. Bavit vás bude i vzájemné vyprávění o vašich profesích. Doma navíc budete mít také pohodu, protože vaši blízcí pro vás mají pochopení.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Budete toužit po nějaké velké změně, jenom nebudete vědět, jak ji uskutečnit. Pátrejte po tom, která cesta by byla nejschůdnější a zároveň odpovídala vaší nátuře. Zasloužíte si být spokojení, a to jak v rámci rodinného života, tak toho pracovního. Čeká vás také jedno velmi milé překvapení.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zatoužíte po tom odjet někam daleko za teplem, jenom si nebudete jisti, zda tím neohrozíte svůj rodinný rozpočet. Přece jenom s sebou zima nese i nepředpokládané výdaje, na které je lepší mít alespoň částečnou železnou zásobu financí. Pracovně se vám bude dařit více než skvěle.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY