#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vstoupí vám do života příjemná atmosféra uvolnění. To, co vás ještě donedávna tížilo, pozbude váhu a navíc vám vaši přátelé dají pocit, že stojí vždy na vaší straně. Vy sice nepatříte k těm, kteří na každou maličkost povolávají armádu známých, ale samo vědomí opory je dozajista příjemné.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Líbí se vám písnička Včelka Mája v podání Karla Gotta? Pokud ano, máte vyhráno, protože bude dokonale pasovat k vaší pilné aktivitě. Tento týden budete doslova pracovat pilně jako včelky. Až se vám hudba obehraje, zkuste i německou verzi. Kolegové sice budou kroutit hlavou, ale třeba se přidají.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Objevíte v sobě ducha a srdce ochranáře přírody. Navíc jste v dokonalé formě a nápady sypete doslova z rukávu. Příroda, o které básnící říkají, že je matka nás všech, může být na takové potomstvo, jakým jste tento týden vy, skutečně náležitě pyšná. Co si přejete - slunečno, nebo sníh?

Rak (22. 6.–22. 7.)

V lednu jsou zimy většinou tuhé. Vy však začnete mít neblahý pocit, že se stejný chlad vkrádá i do vašich vztahů. Do jara je každopádně ještě daleko, takže to pomyslné teplo rodinného krbu budete muset umět zažehnout svépomocí. Raději s tím ale neotálejte, abyste zatím neměli z domu iglú.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vystupování na veřejnosti vám nevadí a za své názory se nestydíte. Tento týden je pro prezentaci vašich názorů příznivý. Počítejte ale s tím, že stejně tak jako všude není člověk ten, co by se zalíbil lidem všem. Když to bude kritika konstruktivní, přijměte ji, když ne, zasmějete se a máte co vyprávět.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kdosi, nejspíše v práci, obstará značku Stop a s klidem vám ji vsadí do vašich plánů. Vy jste zvyklí jet na plný plyn a najednou získáte neočekávané volno. Využijte to malé zpomalení nikoliv k výkonům na jiných frontách, ale spíše k relaxování. Buďte také jednou intelektuálem ne ve střehu, ale na dovolené.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Bude vás to táhnout do společnosti. K vám budou naopak přitahovány typy lidí, kteří budou obdivovat vaše duševní kvality a vy jejich talent pro techniku. Navíc se vám podaří získat potřebnou rovnováhu, s mírou sobě vlastní budete optimálně upřímní a čertit se zvládnete tak, že kolem nezavládne peklo.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Stanete se námořníkem v poněkud neklidných vodách. Bude záležet hlavně na vás, s jakým umem dovedete vaši kocábku kormidlovat a k jakým břehům. Jisté je, že se na vás bude obracet spousta známých s různými problémy a vy tak nepovezete jen své balvany na srdci, ale i ty svých blízkých.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Stojíte pevně na vlastních nohách, tak nenechte okolí, aby rozhodovalo o tom, kam vaše kroky budou směřovat. Hodně jste toho už dokázali a své blízké sice můžete přizvat jako poradní sbor k důležitým rozhodnutím, ale na jejich pomoc už nejste delší dobu odkázáni, tak si dopřejte svobodu. Zasloužíte si ji.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zvykli jste si hrát sólo a jen se skřípěním zubů si zvykáte na to, že se budete muset slaďovat s někým dalším, i kdybyste toho dalšího nakrásně zbožňovali, rádi si vše organizujete a děláte sami a podle svého. Kapku se to podepíše na vašem nadšení ze života, ale objevíte nové rozměry důvěry v druhé.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Slunce k vám přináší nejen spoustu energie a optimismu, ale také doslova osvícení v oblasti intelektu a tvořivého nadání. Pokud studujete či o tom uvažujete, neváhejte a věnujte se intelektuálním činnostem. Pokud tvoříte, sedněte k počítači nebo bloku, a možná z toho bude dílo vrcholné formy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Bude vám dopřáno zaplout do klidnějších vod, kde můžete v klidu přemýšlet o svých známých a setkáních, která vás vzájemně obohatila. I když jste to byli vy, kdo nabízel pomocnou ruku, ve finále jste byli obdarováni i vy. Rozšířily se vám životní obzory a vy jste vděčni za nově nabyté zkušenosti.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY