Horoskop Jarmily Gričové

Nejdůležitějším – a vlastně jediným významným – planetárním jevem je vstup Slunce do Lva, který nastává v sobotu 23. července v 06.13 SELČ. Je zřejmé, že příliv energie, který s ním přichází, uvítají především Lvi, Střelci a Berani, v menší míře pak Blíženci a Váhy. Býci, Štíři a Vodnáři pak mohou mít pocit, že jsou výsledky jejich dosavadní tvrdé práce v ohrožení. U všeho, co se děje, se podle jejich názoru hodnotí především efekt, zatímco skutečná práce se odstrkuje do pozadí.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Po měsíci, kdy jste se neustále věnovali rodině, se můžete těšit na víkend, kdy si konečně trochu užijete i vy sami. Pokud se prarodiče nabídnou, že vám pohlídají děti, klidně jim je svěřte a vyrazte si někam, kde se konečně pořádně a do sytosti vyspíte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jste spokojení, protože váš život je konečně tak stabilní, jak jste si vždycky přáli. Splátky dluhů se ustálily v přiměřené výši, takže vám zbude dost peněz, abyste si alespoň občas mohli udělat malou radost. Konečně se můžete na svět dívat pozitivně!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Zejména od pondělí do středy, kdy jste pod vlivem Luny z roztržitých Ryb, si hlídejte nejenom kabelky a tašky, ale i klíče a jiné drobnosti. Chvíle, kdy vám vypadnou z tašky přímo do kanálu, sice vypadá ve filmu skvěle, ale ve skutečnosti tak zábavná není.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když jste se dosud oslavám svých narozenin dokázali vyhýbat s tím, že vlastně není co slavit, tento týden všechno změní. Může za to Luna z Ryb a vaši kamarádi, kteří vám vysvětlí, že jim musíte poskytnout příležitost, aby se v hojném počtu sešli a pohovořili.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vstup Slunce do svého znamení vlastně ani nezaregistrujete. O víkendu sice kolem vás bude plno lidí, ale to je stav, který trvá už měsíc. To, že se něco děje, pochopíte až ve chvíli, kdy se podstatně zvýší příliv těch, co si od vás chtějí půjčit nějaké peníze.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Od pondělí do středy, kdy se Luna pohybuje vaším partnerským sektorem, se o svém životním souputníkovi dozvíte podstatně víc, než jste věděli dosud. Konečně vám dojde, že se nemusí vždycky zlobit na vás, ale že převládají chvíle, kdy se zlobí na sebe.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V rámci letních krás si můžete užít i takové kultury, na kterou jindy nemáte dost času. Zvláště o víkendu, kdy je Luna v Býku, který miluje klasiku, můžete navštívit představení, jež se odehrávají na hradě nebo v jiném romantickém prostředí. Užijte si to!

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když se vám ani trochu nechce, měli byste přes víkend dodržovat veškeré předpisy, které slouží ochraně přírody. Kvůli několika kytičkám, utrženým v rezervaci, byste nejdříve absolvovali hodně nepříjemný pohovor, a následně zaplatili mastnou pokutu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když se vašemu partnerovi něco nepodaří, nepotřebuje, abyste mu vysvětlovali, kde měl přidat, ale chce, abyste s ním jeho pád prožívali stejně intenzivně, jako jste s ním sdíleli jeho vzestup. Překonejte se a své oprávněné poznámky si nechte pro sebe.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zvláště v pracovní části týdne, kdy je Slunce ještě ve vašem partnerském sektoru, se chovejte tak, abyste svého miláčka zbytečně nepopuzovali. Poznámky o jeho chabé výkonnosti ve všech směrech mohou být sice vtipné, ale k posílení vašeho vztahu opravdu nepřispějí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Když vás kamarádi pozvou na víkend, mlčky čekají, že budete prostředí, ve kterém se pohybují, nahlas obdivovat. Vy si sice můžete myslet, že vůkol panuje spíše nezvládnutelný chaos, než prostředí, které zve k pohodě a odpočinku, ale necháte si to pro sebe.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Doma jste zvládli skoro všechno, co jste měli na prázdniny v plánu. Teď je čas, abyste si přesně podle svých představ začali užívat léta. Když vyhlásíte týden studených večeří, které budou probíhat formou samoobsluhy, nenajde se nikdo, kdo by nesouhlasil.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11