#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete mít pocit, že převážná většina týdne je laděna jenom na kariéru a otázky prestiže. Také vám může v něčem pomoci jedinec ze znamení Kozoroha. Volný čas si ale budete muset vyloktovat sami, protože jinak by z vás brzy byli naprostí workoholici.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nyní mohou být vyvolány emoce spojené s dlouhou a dalekou cestou. Rovněž se aktuální stává otázka kolem nějaké výchovné činnosti. Pokuste se zachovat si odstup a řešit věci nejenom skrze racionální přístup ale i větší empatii vůči všem vašim blízkým.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V týdnu můžete konečně dostat informaci ohledně nějaké žádosti či dohody. Pokud jste zažádali o půjčku nebo hypotéku, dozvíte se, jak to dopadlo a jestli to budou výsledky dobré, měli byste to s vašimi blízkými oslavit. V práci se daří poměrně dobře.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Aktualizovány jsou v tomto čase otázky vašeho partnerského vztahu a chcete, aby vše dopadlo podle vašeho očekávání. Romantika by měla číhat někde u vody, ať už v blízkosti koupaliště nebo nějaké vodní plochy. Nebojte se popustit trochu uzdu kreativitě.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden máte přeplněný program a pokoušíte se získat více času pro sebe. Navíc se vám může někdo z minulosti pokoušet včlenit do života. Hlavní bude držet se ale toho, co cítíte jako správné a co už vás nadbytečně zatěžuje. Nebojte se říkat ne.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu se osvětluje oblast vaší tvůrčí práce. Máte něco za lubem a nepovolíte, dokud si neprosadíte své. Venuše s Merkurem budou svádět k nějakým tajnůstkám, nenechte se ovlivnit. Místo romantiky a mazlivých chvil byste mohli nepříjemně vyhořet.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Aktuálně do popředí vystupují rodinné záležitosti. Některý z rodičů může mít tendenci rozebrat něco, co je pro něho hodně důležité. Neváhejte si proto na rodinu vyčlenit dostatek času, jinak budete stejně v zaměstnání myslet na různé rodinné otazníky.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tyto dny se může aktualizovat nějaká záležitost v některé vaší smlouvě. Co se týče záležitostí vašeho okolí, je tendence ke zvýšenému kontaktu se sousedy. A pozor nikoliv se zahradním náčiním na hrození v rukách, ale spíše k přátelskému posezení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Důraz je tento týden kladen na vaše výdělečné schopnosti i způsoby vydávání peněz. Může se jednat o příznivé osvícení. Amorovy šípy jsou nastraženy na chvíli, kdy to budete nejméně očekávat. Malou vesmírnou nápovědou jsou dny okolo prostředku týdne.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden jsou velmi osvětleny cesty, kterými se ubíráte, abyste prosadili svou osobnost. Hodně se zdůrazní některý z těchto prvků a vy budete moci konečně pokročit kupředu a být sami se sebou zase o kousíček spokojenější. Nezapomínejte ani na lásku.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Máte nyní příznivý čas k tomu, abyste mohli sledovat své zájmy, aniž by vám někdo do toho zasahoval. Využijte možnosti pracovat o samotě a stihnout tak termín, na kterém vám záleží. Raději se nepouštějte do žádných důležitých debat se svým protějškem.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš život může obohatit záležitost spojená s přáteli a rovněž zvýšené společenské styky teď přinášejí výhody. Láká vás za každou cenu zahraničí? Nic tím nepokazíte, láska si vás najde i tam! Takže klidně sbalte kufry a vyjeďte, kam vás srdce táhne.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY