Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zejména v oblasti zaměstnání se vám momentálně neskutečně daří. Nadřízený vás chválí na každém kroku a nenáviděný kolega může závistí puknout. Vy se ale na výslunní svého úspěchu skvěle vyhříváte a z pomlouvačných řečí si vůbec neděláte těžkou hlavu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čekají vás nádherné chvíle v lásce a vy si to užíváte. Máte pocit, že vás partner konečně začal poslouchat a plní vám vaše sny. Jste daleko spokojenější a díky tomu je i vaše domácnost ve vzájemné rovnováze. Jste z tohoto stavu naprosto nadšení. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento týden vás naštve někdo z vašich kamarádů. Nesouhlasíte s některými jeho názory, nebo se vám nelíbí jeho jednání. Dlouho vám to zůstane v hlavě a pokaždé vám bude vřít krev v žilách. Příště si setkání s tímto přítelem budete dlouho rozmýšlet. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

S partnerem to momentálně nevypadá úplně růžově. I když nedochází k nějakým konfliktům, tak se prostě necítíte moc dobře a vadí vám každá maličkost. Protějšek taky vyletí kvůli každé drobnosti a vás toto kočkování začíná pomalu, ale jistě ubíjet. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

S arogantním a nesmyslným jednáním se setkáte ve svém zaměstnání. Již delší dobu vám vaše práce přijde náročná a atmosféra v ní ještě náročnější a tíživější. Stále častěji přemýšlíte nad změnou a situace v tomto týdnu vás v tomto názoru ještě utvrdí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

I když si tento týden uděláte ledasčím radost, tak se o své finance bát nemusíte. Celý měsíc máte pod palcem a vycházíte skvěle, takže se nemusíte bát, že jen tak vyhazujete peníze. Občas se můžete plácnout přes kapsu, jen to u vás nesmí být pravidlem. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud si hledáte nové zaměstnání a stále nevíte, jestli máte opustit to stávající a jít za nejistým neznámem, tak neváhejte ani chviličku. Máte totiž před sebou úžasnou příležitost. I když se v práci teď nemáte špatně, tak přece jen vám něco chybí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Svůj volný čas momentálně nejraději trávíte se svými dětmi, rodinou či přáteli. Užíváte si společných chvilek a hlavně se nikam neženete. Spíše si pomalu plujete po poklidných vlnách, věnujete se relaxaci a zaslouženému odpočinku. Nic vám neuteče. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Trpělivost je něco, co vám tento týden schází. I když nejste lidé, kteří jednají horkokrevně, tak tento týden bude výjimkou. Nenecháte si nic líbit, a taky vás nikdo nenechá chladným. S ledovým klidem nic řešit nebudete a raději jdete do všeho naplno. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Komunikativní nálada vás neopouští ani po příchodu domů. V práci vám byla jen ku prospěchu, doma však některým členům leze vaše upovídanost tak trochu na nervy. Vyřešíte to šalamounsky a budete trávit svůj volný čas s kamarády, kterým to nevadí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Máte chuť na nějaké kulturní zážitky. Vaše mysl prahne po vysokém umění a po nevšední zábavě. Nemáte však tento týden skoro vůbec žádný čas a děsí vás každé zdržení, které se naskytne. Možná dokonce budete ve stresu, že nestíháte něco, po čem toužíte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Využijte tento týden úžasné příležitosti. V oblasti financí je vám tento týden skutečně přáno a nemusíte se bát zbrklých kroků. Pokud se budete držet svého zdravého úsudku a budete vědět, do čeho chcete investovat, tak úspěch i peníze máte zaručeny. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY