Ve hvězdách

Slunce vstupuje do Ryb, ve vzduchu voní předjaří a nás čeká týden, který je doslova stvořený pro to, aby v něm bylo dobře vodním znamením (o trochu v menší míře využijí jeho pozitivní atmosféry Kozorozi a Býci. Stacionární Saturn, který se v pondělí otáčí do zpětného chodu, dává šanci k nápravě starých chyb. Ve čtvrtek oblohu ovládne konjunkce Slunce s Neptunem, v sobotu Merkur, který začíná couvat. Spolehněte se na intuici, která bude důležitější než jakékoliv argumenty!

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

S nikým se nehádejte, sporům se vyhýbejte. Pokud přijdou partnerovi rodiče s tím, že vám dají nějaké peníze, nekomentujte, ale slušně poděkujte. Dáváte tím skvělý příklad vlastním dělem, které se nenápadně učí, jak se správně jedná se starší generací.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kdyby se vám podařilo začít myslet i na něco jiného, než jsou pouze finance, bylo by to skvělé. Týká se to hlavně dnů od středy do pátku, kdy je Luna v Raku a kdy je potřeba, abyste se věnovali rodině. To, co byste propásli, by se později jen těžko dohánělo.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Připravte se na týden, kdy máte pocit, že jste v práci jen od toho, abyste napravovali chyby ostatních. Na začátku týdne vám to sice lichotí, ale už v pátek víte, že i vy máte své úkoly a že nejste na světě jen od toho, abyste ostatní vodili za ručičku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nenajde se nikdo, kdo by vás dokázal připravit o vyrovnanost a pohodu. Některé věci se sice nedaří tak úplně podle vašich představ, ale to vnímáte jako šanci, která vám umožní, abyste ukázali všechny své kvality, jež jsou v tomto týdnu opravdu nadprůměrné.

Lev (23. 7.–22. 8.)

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, se zaměřte především na to, aby vám samotným bylo dobře. Vyrazte na bowling nebo jinou podobnou zábavu. Když vyberete dobře, vtáhnete do ní bez problémů i rodinu, jejíž společnost vám poskytne spoustu pozitivních zážitků.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Počítejte s týdnem, kdy vás miláček se svými požadavky doslova převálcuje. Pokud něco opravdu chce, předestře vám argumenty, s nimiž musíte souhlasit. Naštěstí nahlas říká jenom to, co jste si vy mysleli už dávno a proti čemu námitky nemáte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nikdo si vás nevšímá a vy s překvapením zjišťujete, že je to vlastně docela příjemné. Užívejte si dnů, kdy se v práci můžete soustředit na povinnosti a nemusíte vyvažovat mezilidské vztahy. Od středy do pátku se snažte nereagovat prudce ani v případě, kdy k tomu máte důvod.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Dejte si pozor, aby vám stacionární Saturn ve vašem znamení nesebral až příliš mnoho energie a rozhodnosti. O tom, co chcete dělat, sice přemýšlet musíte, ale pokud se už jednou rozhodnete, není na váhání čas. Vítězství vás čeká, stačí jen natáhnout ruku!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve čtvrtek, kdy jste pod negativním vlivem konjunkce Merkura s Neptunem, si dobře zapamatujte to, co vám kdo říká. Když si potom v klidu získané informace složíte dohromady, bez problémů odlišíte toho, kdo vám říká pravdu, od toho, kdo vám bezostyšně lže.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vstup Slunce do Ryb vás vyloženě rozpovídal. Pokud jste až dosud budili dojem člověka, který se na celý svět dívá přísně a o humoru v životě neslyšel, musí vaše okolí názor, který na vás má, od základů změnit. Možná dokonce přiznají, že se s vámi skvěle baví!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Když potřebujete týden zvládnout bez zbytečných šrámů, je potřeba, abyste se vyhýbali všem výhodným nákupům včetně dražebních portálů. To, co byste tam získali, je sice objektivně dobré i kvalitní, ale vy si musíte přiznat, že na to aktuálně prostě nemáte…

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Stojíte na prahu každoročního bilancování, které letos vypadá daleko příznivěji než v dřívějších letech. Důležitá rozhodnutí, která vás mají posunout dál, si však nechte až na sobotu. Merkur ve vašem znamení je stacionární a vy úspěšně spojíte logické myšlení a intuici.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY