#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto týdnu budete v práci chrlit jeden dobrý nápad za druhým. Nechte si je v zásobě na další rok, aby v předvánoční shonu někam nezapadly. Zaslouží si pozornost nadřízených! Vy sami zvládnete toto rušné období celkem dobře. Štědrý den bude krásný!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vlivem planet tento týden nebude právě jednoduchý. Připravte se na váznoucí komunikaci a mnohá nedorozumění. Čekejte také poněkud citlivější rozpoložení. S trochou dobré vůle ale vše zdárně ustojíte a dočkáte se ve zdraví pohodového Štědrého dne.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Připravte se na trochu náročnější týden, kdy vás kromě řešení určitých pracovních záležitostí čeká také krocení některých emocí a možná i menší starost s financemi. Není to ale nic, co byste nezvládli. Letošní Štědrý den tak oslavíte v dobré náladě.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Sedm dní před svátky pro vás bude víceméně pohodových, čekejte zdar ve všech sférách. Bude se vám dařit v práci, ukonejšíte nejeden hrozící domácí problém a ještě budete obdivováni pro váš nezdolný optimismus. Štědrý den bude vrcholem skvělého týdne!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čeká vás hektičtější týden, který bude klást zvýšené nároky na vaši trpělivost. A to hlavně na domácím poli. Nezapomínejte proto na chvíle, kdy se budete věnovat sami sobě a relaxovat. Udělejte si i rozvrh a nakonec dojdete k Štědrému dni bez stresu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Planety vám předvánoční týden asi moc neulehčí. Naštěstí v sobě máte pořádný kus bojovníka a tak se hned tak nezaleknete jakýchkoliv překážek a komplikací. Zdárně vše překonáte a o Štědrém dnu budete zářit jako vítězové. Tak si to pořádně užijte!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Bude to týden plný šancí a vy se můžete předvést v tom nejlepším světle. Planety také vybízejí k aktivnímu hledání příležitostí. Může se stát, že vás hektické tempo trochu zmůže. V tom případě si odpočiňte, nic vám neuteče. Dokonce ani Štědrý den!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tempo tohoto týdne bude rychlé. A vy budete mít chuť uspět na všech stranách. Většinou se vám to i podaří, což zvýší vaše sebevědomí. Na domácí frontě se tak můžete stát nemilosrdným diktátorem. Opatrně, aby s vámi o Štědrém dnu někdo vůbec mluvil!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Než odejdete na vánoční dovolenou, zkusíte v práci ještě dokázat, že se s vámi musí počítat. Docela vám to i vyjde! Doma se budete snažit své rodině vytvořit skvělé Vánoce. Sice se přitom mnohdy zapotíte, o Štědrém dnu však budete zářit radostí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden vám přinese hodně práce, spoustu přemýšlení a také nová seznámení. Občas se dostanete do sporu s rodinou, která bude mít k vašemu pracovnímu programu výhrady. Když nakonec přijde Štědrý den, budete myslet už jen na kouzlo těchto svátků.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V určitou chvíli tohoto týdne na vás silně dolehnou vzpomínky. Nesmíte se divit, s přicházejícími Vánoci to tak často bývá. Následkem toho se nevyhnete hloubání ani zjitřeným emocím. O Štědrém dnu jim však můžete dát s čistým svědomím volný průchod.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zažijete pořádný šrumec. A to se vším všudy. V práci na vás budou klást větší nároky, abyste si udělali většinu úkolů do Vánoc. Vy to zvládnete, budete ale hodně unavení. Nakonec se s tím poperete a na Štědrý den se jako vždy dojmete u stromečku.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY