#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

U svého protějšku můžete tento týden počítat s věrností a obětavostí. Je to krásný důkaz lásky, proto se vyvarujte podobné projevy zneužívat k sobeckým účelům. Nebylo by fér, abyste nabízené laskavosti využívali až příliš často. Buďte skromnější.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden bude v zaměstnání náročný. Připravte se na spoustu povinností a nepříjemnou práci, kterou budete muset obhájit nejen před svým nadřízeným, ale také před svými kolegy. Raději se proto obrňte trpělivostí a snažte se najít v sobě motivaci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zjistíte, že co se týče pracovních či studijních povinností, jste dávno před svými kolegy. Potěší vás to, nenechte se však ukolébat tím, že teď můžete veškerou práci vypustit. Neusněte na vavřínech. Zpátky do tempa se pak budete dostávat jen těžko.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Usměje se na vás štěstí! Objekt vaší touhy neodolá vašemu dobývání. Zásluhu na tom samozřejmě má i šarm a skvělý smysl pro humor, kterému opravdu málokdo odolá. Přesto si nemyslete, že je vyhráno. Nyní musíte dotyčného přesvědčit o svém charakteru.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše myšlenky se budou ubírat směrem k budoucnosti. Ta se totiž v současné chvíli jeví značně nejistě. Pokud však vytrváte a půjdete za svým cílem, vše se nakonec vyřeší. Jen se nesmíte nechat odradit dočasnými nesnázemi. Později byste mohli litovat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše úspory se ocitnou v ohrožení. Jediné, čím se můžete zbavit nesnází, je úsporný program. Nebude to lehké, ale věřte, že si rychle zvyknete. Navíc se jedná pouze o dočasné řešení. Nemyslete si však, že se problémy vyřeší bez vašeho přičinění.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaši přátelé budou zvědaví, jak se vám daří. Naplánujte proto společné posezení. Rozhodně si máte co vyprávět. Jen dejte pozor na přílišné vyptávání, které by mohlo být jistému kamarádovi nepříjemné. Zachovejte takt, hranice je občas velice tenká.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Čeká vás nepříjemné rozhodnutí, které však musí jednou za čas řešit každý. Láska, nebo kariéra? Zvažujte pečlivě a nechte si čas na rozmyšlenou. V tomto případě je totiž nutné vzít v potaz všechny detaily. Nebojte se zeptat přátel, mají nadhled.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci konečně zúročíte nové znalosti z oboru! Předvedete tak šéfovi i kolegům, že když chcete, umíte na sobě zapracovat. A se zadostiučiněním zjistíte, že okolí to umí ocenit! Získáte tak respekt a dobrou náladu. Jen nezapomeňte, laťka je vysoko.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Konečně se zbavíte stresu a napětí, které vám v poslední době znepříjemňovaly život. Zjistíte totiž, že většina problémů nepramení v okolí, ale ve vaší hlavě. Pokud tedy změníte svůj náhled na svět a své problémy, život bude o mnoho příjemnější!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Rodinná sešlost vám zvedne náladu. Zjistíte totiž, že i přes zdánlivé problémy si máte se svými nejbližšími pořád co říct. A když někomu není zrovna do zpěvu, ostatní neváhají vynaložit energii a čas, aby dotyčnému pomohli z nesnází. A tak to má být!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve vašem vztahu dojde k romantické souhře, jež bude mít za následek harmonii, souznění a pohodu po celý tento týden. Zjistíte, že když se s partnerem věnujete jeden druhému, vztah funguje bez sebemenších problémů. Chce to tedy jen trochu více úsilí!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY