#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden máte náladu na nakupování. Rozhazování vám půjde jako po másle a v centru vašeho zájmu budou zejména dražší věci. Zamyslete se nad tím, zda tyto věci opravdu potřebujete a jestli není lepší investovat do něčeho jiného a užitečnějšího.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Občas má každý náladu se tak trochu předvést a být středem pozornosti. Vy v tomto nejste výjimkou. Bavit vás budou zejména takové aktivity, kde se budete moct dostatečně ukázat a sklidíte za to obdiv svých známých, kamarádů, či úplně cizích jedinců.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Každý má nárok na trochu toho volna. Samozřejmě, že plnění povinností je důležité. Tento týden však vůbec neuškodí, když trochu polevíte a uděláte si chvilku jen pro sebe. Práce a povinnosti vám nikam neutečou a vy načerpáte tolik potřebnou energii.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Je pravděpodobné, že tento týden vytáhnete ze skříně kostlivce a nebude to nic příjemného pro vás a osobu vám blízkou. Je však potřeba zbavit se minulosti, abyste v životě mohli jít dále. Udělejte za vším tlustou čáru a s nadějí vyhlížejte zítřky.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden se pustíte do nového projektu. Možná, že vás v práci čekají nové povinnosti, nebo naopak vás něco nečekaného čeká v osobním životě a vy se nebojíte jít do toho po hlavě. Máte před sebou nadějné vyhlídky. Nebojte se jich náležitě využít.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kolem vás to víří pozitivními emocemi a zejména dobrou náladou. Velký vliv na to má vaše osoba, protože jste naplnění sluncem a vitalitou, která strhne všechny ve vašem okolí a svět hned bude krásnější. Jen tak dál, využijte svého potenciálu naplno.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Poslední dobou jste zaznamenali úspěch na všech frontách. Tento týden nebude výjimkou a zářit budete hlavně v práci, kde se bez vaší pomoci neobejdou. Vaši kolegové i šéf budou rádi za každou radu a dokonce dostanete na starosti i něco důležitějšího.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokuste se tento týden ovládnout váš vztek. Dokáže vás rozčílit cokoliv a kdykoliv. Vylívat si svou špatnou náladu budete zejména na svých nejbližších. Pokuste se tyto své neklidné emoce držet na uzdě a uvidíte, že týden proběhne v relativním klidu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden se budete tak trochu rozmazlovat. Doma si navodíte příjemnou a relaxační atmosféru a budete odpočívat. Možná si dokonce uvaříte něco gurmánského jen pro sebe a vaše pohoda bude doslova nakažlivá. Jen tak dál, užívejte si života naplno.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V práci to není třeba přehánět. Věřte, že vám nic neuteče a proto můžete tento týden trochu zvolnit a udělat si čas na kávu, či rozhovor s kolegy. Nejen, že vaše uvolněnost přinese do práce pozitivní energii, ale také příznivě navnadí do příštích dnů.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Užijete si tento týden příjemnou domácí atmosféru. Rodinné vztahy budou na vrcholu a vy si budete užívat společně strávených dnů. Zajdete si někam na výlet do přírody, nebo naopak na nákupy do obchodního centra. Všude to pro vás bude velmi příjemné.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dejte si tento týden pozor na vaše zdraví. Chladná rána si mohou vybrat svou daň. Nepodceňujte proto teplé oblečení a zažeňte první příznaky případné nemoci. O nic vážného určitě nepůjde, ale pokud podceníte nachlazení, můžete na to nehezky doplatit.









Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY