Ve hvězdách

Dalo by se čekat, že týden, který začíná vstupem Merkura do harmonických Vah, bude naprosto neproblémový, ale bohužel tomu tak není. Po celý týden totiž budete pod vlivem stacionárního Pluta v Kozorohu. Počítejte s lidmi, kteří dávají najevo svou autoritu a ani je nenapadne přemýšlet, zda na to mají právo. Každý, kdo má čest v těle, na to náležitě zareaguje, takže sporům a hádkám nebude konce až do soboty, kdy se Slunce dostane do Vah a situace se trochu srovná.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pokud jste si zatím svého partnera dostatečně nevážili, dostanete šanci, abyste to co nejdůkladněji napravili. V pondělí pochopíte, že mu to pálí podstatně lépe než vám, a po zbytek týdne budete přemýšlet, jak je možné, že si vás tak skvělý člověk vybral.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Od pondělí do sobotního odpoledne, kdy je Slunce ještě ve znamení Panny, se na nikoho neohlížejte a dělejte jenom to, o čem víte, že vám přinese prospěch. Pokud v práci dojde k diskusi, nenechte se zahnat do kouta, ale použijte všechny argumenty, které máte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V pátek, kdy se Venuše dostane do sextilu s Jupiterem ve vašem znamení, byste měli trochu poškádlit štěstí. Nejde o to, abyste se postavili k automatu, ale o to, abyste vsadili v číselné loterii. Pokud se alespoň teoreticky zabýváte sportem, tipujte výsledky zápasů!

Rak (22. 6.–22. 7.)

S rodinou se nehádejte ani v případě, kdy jste si stoprocentně jistí, že máte pravdu. V úterý a ve středu večer můžete sice využít Luny ve Štíru a své názory jim předestřít, ale je celkem jisté, že záhy pochopíte, že vynaložená námaha požadovaný efekt nepřinesla.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Konečně máte šanci zatočit se svým pracovním nepřítelem! Stačí, když ho nejdříve necháte, aby vám vytkl, že jste mu určitý materiál neposlali, a pak mu dokážete, že chyba není ve vás, ale v tom, že má ve svých věcech takový binec, až neví, co na stole má a co nemá.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše životní a hlavně citová stabilita, na které jste v poslední době tak soustředěně pracovali, se začíná otřásat v základech. O víkendu počítejte s nabídkou vztahu, který by měl být sice vášnivý a plný lásky, ale také důkladně skrývaný. Přijmete nebo odmítnete?

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve středu, kdy jste pod vlivem náročné kvadratury mezi Uranem a Plutem, nic nedělejte, nic nerozhodujte a hlavně nic nepodepisujte. Veškeré nabídky, jištěné smlouvou, mohou sice na první pohled vypadat bezvadně, ale skutečnost je daleko horší.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Od úterního do čtvrtečního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, byste měli zapomenout na své okolí a věnovat se jen sami sobě. Pokud přijdete na to, že se opravdu potřebujete občas intezivněji protáhnout, nečekejte a přihlaste se na cvičení!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Už v pondělí pocítíte nezvyklý přival energie a touhu řešit problémy, kterým jste se dosud s obavami vyhýbali. Pokud si sami nejste jistí správností cesty, kterou jste nastoupili, proberte své nápady s dobrými kamarády a následně se řiďte jejich radou.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Hlavně v pátek, kdy jste současně pod vlivem dvou náročných aspektů, si musíte dávat pozor. Neprosazujte svou pravdu za každou cenu a místo mluvení spíše poslouchejte. Teprve potom si uděláte jasno a zjistíte, kdo je na vaší straně a kdo jde proti vám.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Život, který vám v poslední době připadal tak trochu nudný, opět nabral na obrátkách. Navíc se dozvíte, že vás v práci čekají nové úkoly, které se vám opravdu zamlouvají. Využijte šance a dokažte, že řeči o vaší nápaditosti nejsou prázdným pojmem!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Opravdu nejste na světě od toho, abyste dodávali sílu lidem, kteří sami nechtějí pracovat, ale doufají, že je právě vy ponesete na zádech. Nabídku pomoci dát můžete, ale když uvidíte, že se dotyčný sám k ničemu nemá, měli byste se co nejrychleji odporoučet.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte Sensaklub