Beran (21. 3. – 20. 4.)

Váš život se momentálně nese ve velice přátelském duchu. Máte spoustu času na sebe, ale i své kamarády. Užíváte si života plnými doušky a neznáte pojem nuda. Jste velice akční človíček plný pozitivní energie, ale také síly a jistého vnitřního moudra. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Poznáte člověka, který vás velmi inspiruje. Bude se jednat o osobu s čistou duší a obrovským srdcem. To vám bude imponovat, ale taky vás to posune výrazně dopředu. Budete se svému vzoru chtít vyrovnat a budete do budoucnosti hledět s otevřenou náručí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V rodinném prostředí to tento týden nevypadá na idylku. I když se snažíte být optimističtí, tak vám to moc nejde a stále vás napadají černé myšlenky ohledně budoucnosti vašeho vztahu a fungování rodiny obecně. Zkuste odjet někam na víkend a sami. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Konečně se vám podaří vyřešit vleklé finanční potíže, které vás již delší dobu trápily. Stále jste museli dávat peníze někam, kde to sice bylo potřeba, ale už toho moc nezbývalo na nějaké osobní potřeby. Konečně už se vám taky blýská na lepší časy. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V práci jste tam, kde jste chtěli být. Nikdo vás nemůže nutit se ji jen tak vzdát. Pokud to někdo po vás vyžaduje, tak je to sobec, který myslí jen na své vlastní blaho. Vy se svého snu nevzdávejte a už vůbec ne pro někoho, koho znáte jen chvíli. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ukážete v zaměstnání své přednosti a okouzlíte tím nejen vedení firmy, ale i obchodní partnery. Konečně jste za sebe nechali mluvit i své srdce a intuici. Nelze se pokaždé spoléhat jen na svůj rozum a zdravý úsudek. Nyní se vám to konečně potvrdilo. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tento týden se díky novému hobby seznámíte s novým okruhem lidí. Ze začátku budete v jejich přítomnosti mírně nervózní a nebudete se cítit dobře. Po chvilce ale veškeré rozpaky opadnou a vy se budete bavit jako staří známí. Rozšíří vám to obzory. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

S prací je to na nic. Ze začátku to vypadalo, že jste si našli ideální místo, které vás baví a máte tam skvělý kolektiv. Teď to ale vypadá, že firma končí a vy se tak budete muset poohlídnout po něčem jiném. Přitom ještě nedávno šéf říkal něco jiného. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Někdy vám kamarádi z legrace přezdívají tryskomyš. Jste totiž velice aktivní jedinec, který ani malou chvilku neposedí. Máte kolem sebe podobně smýšlející lidi, nikdo se ale nejeví natolik hyperaktivně jako vy. Lidi kolem sebe umíte doslova uhnat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud se chystáte na nějaké investice, tak Jupiter radí, že byste měli raději počkat na příhodnější dobu. Příležitost k tomu, abyste mohli vhodně investovat, určitě dostanete. Nemusíte tedy nijak spěchat a raději se věnujte jiným sférám svého života. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jste rádi, když je kolem vás živo. S radostí teda v tomto letním období vítáte rodinné i přátelské návštěvy, které umíte i náležitě pohostit. Možná bude mít někdo tendence k nějakému rýpání, ale vám nikdo a nic nemůže zkazit náladu. Budete se bavit! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Venuše není v příliš příznivé kvadratuře s Neptunem. Díky tomu vás mohou potkat nemalé potíže v oblasti finanční sféry. Tak si na své penízky dávejte pozor! Rozhodně nevěřte někomu, kdo vám nabízí nějaké výhodné finanční služby. Je to pouhý podraz. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY