#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Čeká vás další krásný týden, aktivní Berani. V jeho druhé polovině vám navíc Mars zvýrazní sexappeal, což pomůže i vašim obchodním jednáním. Je výborný čas na podepisování výhodných smluv a dohod, stejně jako finančním analýzám a kratším cestám.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V úterý přichází váš šťastný den a je v něm dovoleno cokoliv. Užijte si ho! Koncem týdne vás čeká malá změna, ale nemáte se čeho bát. Sice se zmírní váš sexappeal i intelekt, ale díky Slunci nastane příjemný čas pro odpočinek a volnočasové aktivity.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Všechno jede jako po drátku, a to se k vám v druhé polovině týdne ještě přistěhuje Mars. Jeho energii ucítíte v každé žilce svého těla. Dařit se vám bude nejen v lásce, ale i v práci. Nepřemýšlíte o spolupráci se zahraničím? Máte výbornou konstelaci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jste jako parní válec nikdy nebrzdící svou aktivitu. Mars vás zásobí energií a Merkur vám dodává bystrost. Je příležitost k doplnění vzdělání, realizaci nápadů a myšlenek, udržování korespondence a expanzi. Nezapomeňte využít i svůj erotický potenciál.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V polovině týdne se vám vrátí lepší časy. Budete se zase cítit tak, jak to máte nejraději. Plní energie, na co sáhnete, to se vám podaří a cesta k dlouhodobému úspěchu bude volná! Je čas pokračovat na započatých projektech a vše dotáhnout do konce.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše zvýšená potřeba komunikace způsobuje, že nemáte náladu na osamělou činnost. V kolektivu jste oblíbení a vaše úcta mezi kolegy ještě roste. Připletete-li se k nějakému sporu, budete přizváni jako spravedliví soudci, na jejichž rozhodnutí každý dá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Koncem týdne vstoupí do vaší oblasti Mars. Nadopuje vás energií, která vám nedá opouštět zaměstnání bez významných úspěchů. Zejména podnikatelé a obchodníci budou mít plné ruce práce. Výborně se bude dařit reklamním akcím i internetovému obchodu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vydejte se někam za zábavou, zvláště, jste-li nezadaní. Zamilovat se totiž můžete všude, kde hraje hudba, tančí lidé, nebo kde se provozují vaše oblíbené koníčky. Zaměřte se na nápadníky ve znamení Ryb nebo Vah, ti jsou pro váš život jako stvoření.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na počátku týdne si ještě můžete užívat koníčky, ale postupně se budete více a více věnovat práci. Koncem týdne už budete mít pocit, že nestíháte a budete podráždění. Vzpomeňte si, že za to může Mars! Zůstaňte v klidu a aktivity si lépe zorganizujte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

K vašemu znamení se blíží Slunce a stane se pro vás příjemnou oporou. Zejména ve finančních otázkách byste mohli jeho přízeň výhodně využít k podpisu smluv. Usnadňuje totiž spolupráci s bankami, pojišťovacími agenturami a s finančními ústavy vůbec.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V polovině týdne dorazí úleva! Mars přeskočí do spřízněné zóny a přestane škodit. Váš milostný život zaplane novou energií, domácí pohoda se vrátí, v práci všechno šlape a do volného času vtrhne zábava. Užijte si tu změnu, čekali jste na ni dlouho!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ani tento týden vás nezklame! Hned v pondělí přichází váš šťastný den! Největší štěstí budete mít ve finančních záležitostech, váš strážce peněz Mars se totiž snoubí s rozdávající Venuší. Ale starost si nemusíte dělat ani o rodinu, práci nebo lásku.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY