#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete zcela zaneprázdnění svými povinnostmi a podaří se vám přehlédnout zamilované signály, které k vám vysílá jistá osoba. Mějte proto oči dokořán a všímejte si svého okolí! Je totiž možné, že tak narazíte na někoho, s kým vám bude opravdu dobře!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vaše nová známost bude značně nedůvěřivá. Možná se budete cítit trochu ukřivděni, nedáváte však dotyčnému najevo lhostejnost? Zkuste se o druhého trochu více zajímat. Nejenže tak nahlédnete do hlubin jeho duše, ale posílíte tak vzájemnou důvěru!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden pro vás bude opravdu výjimečný! Bude se vám dařit ve všem, do čeho se pustíte. Elánu budete mít na rozdávání a žádná překážka nebude dost veliká, aby se vám ji nepodařilo překonat. Využijte proto příznivé konstelace hvězd na maximum!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Konečně se vám podaří vyřešit vleklý pracovní problém, se kterým se potýkáte už nějakou dobu. Tento týden však přijdete na řešení, které bude vyhovovat nejenom vám, ale také všem okolo. Získáte tak více času a spadne vám obrovský kámen ze srdce.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nadchnete se pro novou vymoženost. Vaše okouzlení je pochopitelné, přesto ale ještě zvažte, zda chcete do něčeho takového opravdu investovat nyní. Je velice pravděpodobné, že pokud ještě nějaký čas počkáte, budete mít mnohem výhodnější příležitost.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rozhodnete se být iniciativní a pozvete svůj nový objev na schůzku. Je dost možné, že se budete zprvu za svůj nápad proklínat, ovšem k tomu není sebemenší důvod. Obavy jsou sice pochopitelné, nicméně zcela zbytečné. Rande se povede nad očekávání!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Stanete se vděčným bavičem společnosti. Okolí bude s nadšením poslouchat vaše vtipy a veselé historky ze života. Vaše kouzlo tkví ve vypravěčském umění, díky němuž proměníte i zdánlivě banální příhody v komedii. Ostatní vás za to budou obdivovat!

Štír (24. 10.–22. 11.)

S protějškem vyrazíte do kina na film. Ať už půjde o jakýkoliv snímek, můžete se těšit na příjemně strávený den ve společnosti milované osoby. I když utratíte více, než by se vám líbilo, uvidíte, že to bude stát za to. Užijete si spoustu legrace.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Myšlenky se vám budou neustále toulat okolo osoby, která vám nedávno padla do oka. Problém je, že dotyčný je zadaný. Srdce vám napovídá, jak se zachovat. Budete brát v potaz především morální zásady a hrdost, která vám jisté věci prostě nedovolí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Okolnosti vám sice budou stavět do cesty všelijaké překážky, vy se však přesto nevzdáte. S nepřízní osudu budete bojovat jako lvi a vaše snaha se setká s velikým úspěchem. Získáte tak nejenom to, po čem jste toužili, ale také obdiv a respekt okolí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jistý nečekaný výdaj vás nerozhodí. Umíte totiž myslet do budoucna a na podobné situace jste skvěle připraveni. Proto ve chvíli, kdy si ostatní zoufají, nemáte problémy a vše zvládnete levou zadní. Navíc neodmítnete pomoci svým blízkým. Jen tak dál!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nastává ideální doba zažádat o zvýšení platu! Pokud se tedy k tomuto kroku odhodláváte už nějaký ten čas, seberte odvahu a vyražte za svým nadřízeným. Uvidíte, že vám vyjde vstříc, i když to možná bude chtít trochu přemlouvání a silné argumenty.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY