Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento týden nebudete vědět, za co utratit víc peněz. Máte totiž extrémně rozhazovačnou náladu a vše se vám zdá potřebné. Vítr v peněžence však bude mít následky. Už koncem týdne poznáte, že jste si možná měli nechat nějakou malou zálohu pro jistotu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Kolem vás se začne pohybovat člověk, který se vás pokusí nevybíravě svést. Nic by se nemuselo dít, kdyby si toho nezačali všímat vaši přátelé a kolegové a stanete se terčem jejich vtipů. Ze začátku se smějete s nimi, ale postupem času dostanete vztek.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V práci se toho teď na vás nahrne více. Máte však pocit, že to není nic, co byste nezvládli. Jste totiž úžasně pracovití a vedení si je toho velmi dobře vědomo. Však na vás kdekdo pěje chválu. Když se k vám tyto pochvaly dostanou, budete potěšeni.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Máte tento týden úžasnou odvahu. Nic pro vás nebude překážkou. Pokud budete chtít někoho pozvat na rande, nebudete čekat a uděláte to. V práci se nestydíte jít s kůží na trh a ukážete svoji pravou tvář. Budete asertivní a překvapíte tím všechny kolem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Kolem vás je spousta obdivovatelů. Máte doslova magické charisma, které láká všechny osůbky v širokém okolí. Pozornost si zasloužíte, jste navíc skvělým společníkem a umíte bavit velkou společnost. Dejte si však pozor, ať nedáte důvod k žárlivosti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tento týden nemáte žádnou chuť do práce. Raději si o volné chvilce zalehnete do postele a budete si užívat novou knížku, či zkouknete oblíbený seriál. Hygge týden jen potvrdíte výletem do mrazivých hor, ale s příjemným dovětkem ve vyhřáté hospůdce.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Překvapí vás sobecké chování někoho blízkého a bude to opravdu hraniční situace. Poslední dobou se obklopujete velmi pozitivními a vzdělanými lidmi a nejste zvyklí na trapné žabomyší války, na které jste byli zvyklí u bývalých kamarádů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Snažíte se něco udělat se svým vzhledem. Nejraději byste úplně změnili image, ale začínáte pomalu. Již po malé změně se cítíte úžasně a hlavně sexy. Nový kousek z vás udělá ještě krásnějšího člověka. Vy jste však krásní i uvnitř, na to nezapomínejte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V rodině je atmosféra naprosto bez mráčků a vy si užíváte chvilky, které trávíte pohromadě. Protějšek má navíc skvělou náladu, tak se nebojte navrhnout doma nějakou změnu, po které již dlouho toužíte. Uvidíte, že se setkáte s poměrně pozitivní reakcí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Mnohdy nemáte pochopení pro lidi, kteří mají odlišné názory a výchovné metody jak vy sami. Dokonce občas máte potřebu dát svůj názor najevo. Raději si nechte své rady pro sebe, můžete se totiž setkat s vulgárními a mnohdy neadekvátními reakcemi.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nebojte se dát najevo svému protějšku, že se vám něco nelíbí. Lidé vám nevidí do hlavy a co neřeknete, tak toho se nedočkáte. Možná se budete muset připravit na protesty, ale věřte, že nakonec dojdete ke spásnému a hlavně tolerantnímu kompromisu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vaši kolegové jsou překvapení z vaší náhlé proměny. Máte totiž skvělou náladu a bez problémů přijímáte mnohdy nesmyslné rozkazy od šéfa, kterého mají všichni dost. Rozhodli jste se pro změnu práce a rozhodně si poslední dny nechcete dělat problémy.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY