Ve hvězdách

Týden, v němž se podzim láme do zimy, rozhodně neproběhne nudně. Hned v pondělí se budete potýkat s vlivem opozice Merkura s Jupiterem. Mluvit se bude hodně, ale spolehnutí na to, co se řekne, příliš velké nebude. Ve středu se trigon mezi Venuší a Uranem postará o rychlý vznik vášnivých lásek, v sobotu zase sextil mezi Sluncem a Neptunem přinese umělcům jak inspiraci, tak i výdrž, bez které žádné pořádné umělecké dílo nevzniklo a nevznikne

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

To, že neumíte prohrávat, vám nemusí vadit, protože s prohrou se v tomto týdnu smiřovat nemusíte. Hlavně v prvních čtyřech dnech, kdy je ještě Slunce ve Střelci, sklízíte úspěch za úspěchem a s chutí pospícháte domů, kde opravdu máte čím chlubit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Poslední předsváteční týden prožíváte v naprosté pohodě. Kromě práce, které není zdaleka tolik, jak jste se báli, vás čeká ještě pár rodinných akcí, na které musíte dorazit. Naštěstí vás nečekají žádné neodkladné úkoly, a proto si setkání s blízkými užíváte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jediné, o čem musíte v tomto týdnu opravdu odpovědně uvažovat, je vaše vlastní zdraví. Domluvte se se stomatologem o tom, co opravdu potřebujete, a dohodněte si cenu, za kterou váš chrup uvede do pořádku. Není se čeho bát, protože cena bude docela přiměřená.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Než se rozhodnete, že koupíte pozemek, byt nebo jinou nemovitost, ještě chvíli počkejte. Je docela možné, že se pozitivně projeví přesun Slunce do Kozoroha a vy najdete něco, co splňuje veškeré vaše sny. Víkend pak můžete věnovat návštěvě lokality a poradám s partnerem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Na svém byste si měli stát hlavně v pondělí, kdy jste pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru, a kdy vás partneři pracovní i domácí nutí, abyste své názory přizpůsobili jejich požadavkům. Pokud jim zvládnete odolat, můžete na sebe být právem hrdí!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hlavně nepřehánějte! Je sice dobře, že chcete mít doma všechno krásné a v pořádku, ale taky byste se měli smířit s tím, že všechno nemusí být absolutní. Pokud nemáte povinných dvanáct druhů cukroví, nic nedohánějte, a smiřte se s tím, že jich bude třeba jen pět.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na začátku týdne se vám zdá, že máte na všechno dost času, na jeho konci pak zápasíte o každou minutu, kterou můžete věnovat přípravě svátků. Pohodu nastolíte ve chvíli, kdy se rozhodnete, že není potřeba, abyste všechno zvládali sami, a požádáte o pomoc.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Skvělé nápady máte sice na poslední chvíli, ale i tak se počítají. Využijte konce týdne, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Sluncem a Neptunem, a na poslední chvíli kupte pro své blízké dluhopisy nebo jiné cenné papíry, jimiž zabezpečíte jejich budoucnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Středeční trigon mezi Venuší a Uranem se vám do života snaží propašovat novou lásku, kterou však vy s díky odmítáte. Dotyčnému se vyhýbáte obloukem, a jenom doufáte, že se co nejrychleji najde někdo, kdo jeho pozornost zaujme tak, že o vás ztratí zájem.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zatímco ostatní dohánějí letošní pracovní povinnosti, vy se s chutí pouštíte do toho, s čím byste klidně mohli začít až na počátku příštího roku. V neděli, kdy jste pod pozitivním vlivem Luny v Býku, se zamyslete nad plány, které chcete po Novém roce uskutečnit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Za to, že se vám do žádných změn nechce, a že je zatím všemi možnými prostředky odsouváte, se nestyďte. Všechno, co byste v tomto týdnu změnili, by se vám ještě do konce roku vrátilo jako bumerang zpátky a vy byste se tím museli zabývat ještě jednou.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Drobné nepříjemnosti, které přináší pracovní část týdne, zvládnete s přehledem. Nervy vám rupnou až v neděli, kdy se ocitnete pod vlivem opozice Venuše s Jupiterem. Chcete stihnout víc, než je ve vašich silách, a pak se divíte, že jste z toho unavení.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY