Horoskop Jarmily Gričové

I když máte pocit, že svůj život držíte pevně v rukou a sebeovládání je vaší druhou přirozeností, jsou chvíle, kdy se musíte hlídat, abyste zbytečně neriskovali. Týká se to zejména pondělí, kdy oblohu ovládá opozice mezi Merkurem a Jupiterem. Týká se sice především Býků, Lvů, Štírů a Vodnářů, ale pozor na pusu a na to, co z ní vypouštějí, by si měli dávat i zrozenci z ostatních znamení. Tajemství, které prozradí, jim může hodně zkomplikovat život!

Beran (21. 3.–20. 4.)

To, že se vám po někom stýská, neberte hned jako příznak lásky, která hory přenáší. Je vám smutno spíše po člověku, s nímž se znáte tak dobře, že si už nemusíte na nic hrát. Když si dáte pozor, abyste si přátelství s láskou nepletli, bude to rozumnější.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Hovory o tom, co chcete v životě dosáhnout, veďte jenom s lidmi, které máte prověřené a víte, že si vaši důvěru zaslouží. Když těm ostatním prozradíte své plány, nahlas sice nic neřeknou, ale ukradnou vám je dříve, než si stačíte uvědomit, co se děje.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Pozor si dejte na lidi, kteří vás budou hned po seznámení přesvědčovat, že jsou neobyčejně přátelští, ale nemají bohužel štěstí na ty, kteří se jim připletli do cesty. Když zjistíte, že se s vámi snaží manipulovat, rychle pochopíte, co za jejich neúspěchy vězí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Od úterního rána do čtvrtečního poledne, kdy je Luna ve vašem znamení, budete dost pod tlakem. V práci po vás chtějí nemožné, aniž by pochopili, že nemáte čtyři ruce, a doma mnoho pochopení taky nenajdete. Naštěstí přijde víkend a s ním i odpočinek.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Není na čase, abyste využili kombinace vlivu Slunce z Vah a Luny z vašeho znamení, která probíhá od čtvrtka do soboty, a konečně se rozhodli pro nový účes? Pokud usoudíte, že ano, vyrazte ke kadeřníkovi v pátek, kdy se dá čekat, že výsledek bude dokonalý.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Koncem týdne máte šanci se přesvědčit, že jsou věci, ve kterých jste dokonalí. Pokud si pozvete příbuzenstvo na oběd, nenajde ani ten nejpřísnější soudce něco, co by vám mohl vytknout. Nají se jako v prvotřídním hotelu a váš miláček bude právem zářit!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Veškeré zkoušky, úřední jednání a jiné podobné akce, kterých jste se báli, dopadnou k vaší spokojenosti. Mohou z nich sice vyplývat i nějaké další úkoly, ale ty už budete plnit s přehledem. Dobře dopadnou i rodičovská sdružení a školní akce vašich dětí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jde o týden, kdy byste měli dotahovat rozpracované záležitosti, navštěvovat starší příbuzné a vůbec podnikat akce, které mohou zabrat víc času, než jste původně čekali. V neděli se totiž dostává Slunce do vašeho znamení a o poklidu můžete leda tak snít.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Než kolegovi vynadáte, že vám neposlal slíbené materiály, důkladně si prostudujte poštu, protože je docela možné, že jste jeho dopis omylem vyhodili do koše. Vyhnete se tak zbytečným omluvám a nebudete muset poslouchat jedovaté poznámky o své skleróze.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Patříte k lidem, kterým se všichni svěřují se svým zdravotním stavem a nechápou, že vás to vůbec nebaví. Na příliv podobných stěžovatelů se připravte zejména o víkendu, kdy je Luna v Panně a kdy se o své zdraví zajímají i ti, jimž je jinak lhostejné.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jde o týden, kdy musíte najít rovnováhu mezi pracovním nasazením a relaxací, která je stejně nutná jako práce. Týká se to hlavně čtvrtka a pátku, kdy chcete partnerovi imponovat svými výkony tak, že až zapomenete, že i vy potřebujete občas zpomalit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Všechny vaše vášně mají zelenou! Naštěstí nebouráte svůj dobře fungující vztah, ale s plným nasazením se věnujete koníčkům. Máte štěstí, protože stejné věci, co zajímají vás, baví stejně intenzivně i děti a partnera, kteří vám rádi dělají společnost.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11