Horoskop Jarmily Gričové

Slunce je v tomto týdnu sice až do nedělního poledne v Raku, ale přesto bude moudré a obezřetné, když necháte veškeré rodinné záležitosti v klidu. Nic neměňte, nic se nesnažte vylepšovat. Až do čtvrtka, kdy se v Raku odehrává novoluní, totiž zápasíte s Marsem, který sice vytváří trigon s Jupiterem, ale zároveň je v kvadratuře na Pluta a v opozici s Uranem. Uvědomte si, že jsou především prázdniny a netlačte zbytečně na pilu. V noci z úterý na středu, kdy obloze vládne kvadratura mezi Marsem a Plutem, se chovejte na silnici opatrně!

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Letošní přípravy na dovolenou proběhnou v opravdu zběsilém tempu. Během pracovní části týdne musíte předat svému zástupci všechno, čím se zabýváte a ještě se sbalit. Možná by bylo lepší, abyste na dovolenou vyrazili až v neděli, kdy budete přece jen odpočatější.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zatímco jiní lidé na dovolené odpočívají, vy nějakým způsobem pořád pracujete. Pokud vás v souvislosti s odpočinkem napadne nové podnikání, které by mohlo vylepšit vaši stávající situaci, neříkejte, že to zase nevyjde, ale bez obav se vrhněte do realizace.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Když zjistíte, kdo všechno o vás mluví a hodnotí to, co děláte, budete velice překvapení. K vašemu údivu se o vás zajímají i lidé, s nimiž se znáte jen letmo. Počkejte do víkendu, kdy vám padnou do rukou, a pak jim klidně sdělte, že se vám to nelíbí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Překvapí vás rychlost, s jakou rodinní příslušníci vašeho partnera mění své názory. Zatímco ještě nedávno tvrdili, že něco v žádném případě nedovolí, teď zjišťujete, že se situace tichou cestou změnila a to, co nikdy nemělo být, se stává realitou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pokud o víkendu chystáte sezení pro přátele, s přípravou to nepřehánějte. Luna bude v sobotu večer i v neděli v Panně, takže se bude jíst podstatně méně, než obvykle. Přípravu omezte na ovocné saláty a nealkoholické nápoje, a grilování si odpusťte úplně.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Novoluní, které ve čtvrtek probíhá v Raku, je pro vás vyloženě inspirativní. Rozhodnete se, že přijmete pozvání kamarádů na adrenalinový víkend! V sobotu a v neděli si otestujete své síly a zjistíte, že jich máte daleko víc, než jste si dovedli představit.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V úterý dopoledne vystupujete jako člověk, který musí smířit znesvářené strany a donutit je, aby spolupracovaly. Půjde vám to velice dobře! Díky, které za svůj zásah nejpozději ve čtvrtek obdržíte, budou navíc mít velice příjemnou finanční podobu!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Veškeré nepříjemné situace dokážete v tomto týdnu řešit levou zadní a navíc s úsměvem. Hned v úterý však musíte zarazit projevy lidí, kteří ze všeho dělají tragédii, a vysvětlit jim, že se neděje nic tak zlého, aby kvůli tomu museli dělat ze života drama.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Hlavně na začátku týdne si uvědomte, že žijete pro sebe, a nikoliv pro to, abyste dělali radost svým blízkým. Je možné, že se dozvíte pár zajímavých slov o své nevděčnosti, ale to vám může být jedno. Žijte si naplno vlastní život a ovlivňovat se nenechte!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud hodláte uspět a vyvarovat se zbytečných stresů, je potřeba, abyste byli přesní a dochvilní. Zejména v úterý a ve středu vám může nedochvilnost velice zkomplikovat možná pracovní partnerství a připravit vás o opravdu záviděníhodnou profesní šanci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

O víkendu využijte příznivého sextilu mezi Jupiterem a Uranem. Pohovořte o tom, čeho jste dosáhli, a přesvědčte o svých kvalitách lidi, kteří jsou ještě na vážkách. O tom, že se to povedlo, se přesvědčíte až na začátku příštího týdne, ale pak to bude stát za to!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Novoluní, které se ve čtvrtek odehraje ve vašem sektoru romantických lásek, se vám stará o opravdu krásné léto. Užívejte si poklon a ctitelů, kteří vám je adresují. O budoucnost se nestarejte, protože by vám to jenom kazilo krásně nezodpovědné letní dny.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11