Horoskop Jarmily Gričové

Už v pondělí těsně po půlnoci zaplesají všechna zemská znamení! Ke Slunci a Marsu se do znamení Býka přidává i Merkur a těsně po něm Venuše. Když si k tomu připočítáte trigon Pluta z Kozoroha, je jasné, že se až do pátku Býci, Panny a Kozorozi mají jako v nebi. Zřejmě dosáhnou (skoro) všeho, čeho dosáhnout potřebují. Situaci trochu zmírní až Slunce, které se v sobotu před polednem přesouvá do Blíženců a které je přinutí, aby občas popřáli sluchu svým bližním, a alespoň některé jejich postřehy vzali vážně.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Za to, že nemáte v životě zrovna moc jasno, se nikomu neomlouvejte, protože do toho nikomu nic není. Jeďte si po své vlastní linii a buďte rádi, že se vám daří. Na víkend si naplánujte vlastivědný výlet, při němž si s dětmi zopakujete učivo z dějepisu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ať děláte cokoliv, dopadne to buď dobře nebo ještě lépe. Planety jsou na vaší straně a od vás chtějí jen minimum aktivity, které povede k zásadním úspěchům. Potěší vás i pohled na účet, kam konečně dorazily peníze, na něž jste až dosud čekali marně.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Když se vám něco nepodaří ve středu nebo ve čtvrtek, klidně to odložte na neděli. V krajním případě můžete požádat miláčka, ať je tak hodný a trochu vám pomůže. Když mu ještě vysvětlíte, že si bez něj opravdu nevíte rady, máte rázem po starostech.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když je pondělí z planetárního hlediska vynikající, vy nevíte, kam dřív skočit. Planety jsou totiž příznivé pro vaši práci i soukromí! V práci se věnujte povinnostem, a večer přeneste pozornost na partnera. Je tak skvělý, že se do něj znovu zamilujete!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Když vám někdo vytkne, že se nevyznáte v životě, můžete se plným právem naštvat! Pokud to znamená, že neumíte lhát a podvádět, jste na to pyšní a nikdy byste si nepřáli, aby to bylo jinak. Když s takovým člověkem přerušíte styky, bude to jedině dobře.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jste opravdu dobří! Hned na začátku týdne se vyrovnáte s hodně náročnými úkoly, které se na vás jen posypou. O víkendu zvládnete uklidnit rozhádanou rodinu a vysvětlit jí, že v jednotě je síla. Neděli byste si měli vyhradit sami pro sebe a naordinovat si klid.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Když něco na počátku týdne nejde, ještě to neznamená, že to tak musí být pořád! Nejpozději ve středu se situace zlomí a kolegové začnou spolupracovat. Snažte se na ně přehodit práci, kterou vy dělat nemusíte, a sami si ponechte jenom potřebný dohled.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Úplněk ve vašem znamení je opravdu skvělý! Najednou zjistíte, že máte vedle sebe partnera, který sice nahlas nic neříká, ale jeho jednání svědčí o tom, že myslí více na vás než na sebe. Páteční večer věnujte plánování dalšího společného života, bude se dařit!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S ustupováním si dejte pozor, abyste nelitovali. Týká se to zejména víkendu, kdy jste pod tlakem partnera, který vás chce přimět, abyste udělali něco, do čeho se vám nechce. Bude moudřejší, když setrváte na svém a jemu vysvětlíte, že kompromis je tentokrát na něm.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Celou pracovní část týdne hodnotíte neobyčejně pozitivně. Situace je pro vás příznivá hlavně v pondělí, kdy se vám konečně do ruky dostanou potřebné informace, a vy zjistíte, co vlastně máte dělat. Nemusíte se bát ani o peníze, které jsou zaručeně na cestě.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když se opravdu hodně snažíte, abyste se v tom, co se kolem vás děje orientovali, pořád se vám to nedaří. Týká se to zejména práce, kde to vypadá na výměnu šéfa. Zatím se k ničemu nevyjadřujte; chvíle, kdy můžete sdělit svůj názor, ještě přijde.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Kromě jiného vás mile překvapí dorůstající děti, které projeví odpovědný přístup ke své budoucnosti. Jejich plány vám mohou připadat až příliš ctižádostivé, ale přesto jste na svou výchovu pyšní. Na páteční večer si nic neplánujte, chystá se romantika!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11