#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše oáza klidu ve víru pracovního nepochopení bude umístěna přímo doma u vaší rodiny. Zatímco v práci vás zlobí zákazníci i nadřízení, doma si pro vás čas vyšetří kdokoliv a dokonce kdykoliv, i kdyby jen, aby vás povzbudil. Na rozdíl od partnera, kterého byste, být to na vás, poslali do polepšovny.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vytvoříte si svou vlastní pohádku, kde jste nepochybně jedním z hrdinů. Výhodou imaginárního světa, který si tvoříte sami, je to, že tam jisté věci, které vám dělají starosti v reálném světě, neexistují. Tedy pokud netvoříte pohádku ve stylu Erbena, to by byl potom spíše horor než pohádka. A klid nikde.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Stáváte se takto ke konci měsíce téměř provazochodci. Vašemu okolí, které vidí hlouběji do vašich osudů, často až berete dech, když krůček za krůčkem postupujete vpřed a hledáte rovnováhu. Každý krok bude třeba důkladně rozmýšlet, ať už se chystáte v práci na kobereček, či ho jen zametáte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Začátek týdne budete vnímat jako obzvláště vydařený. Nebudete si moci stěžovat na pracovní záležitosti ani na záležitosti milostné. A to pozor, to všechno, aniž by vám to někdo zakázal. Znáte ještě mimo nadávky i pochvaly, případně je neváhejte oprášit ve slovníku, budou potřeba.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete trochu jako kovbojové, sami proti nepřízni osudu, ovšem s pevně vztyčenou hlavou a mobilem za pasem, po některých intrikách na pracovišti budete částečně litovat, že ho nemůžete zaměnit za kolty a udělat po vzoru kovbojů pořádek. Denní chléb z ústrků totiž radši vyměníte za jiný.

Panna (23. 8.–22. 9.)

O trpělivosti a růžích už jste toho vyslechli. Skoro máte pocit, že růže snad ani nejsou rostlinou, která roste ze země, ale stejně jako dárky nosí Ježíšek, tak růže zase dostatečně pojatá trpělivost. Také se tím ale vysvětluje, proč jste stále jako na jehlách, za to může ta vaše proklatá trpělivost nosící růže.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete si doma připadat trochu jako v parlamentu. Vymyslíte dokonalé návrhy, dokonale je během několika dní předestřete příbuzným a očekáváte, že budou hlasovat pro vás. Oni ovšem spíše hlasují proti vám, a to klidně i s naprosto nelogickými argumenty, které při nejlepší vůli prostě nechápete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jste pracant, tak netušíte, proč vás neustále kdosi nabádavě láká stát se součástí pracovního týmu. Základem týmové práce podle vás není nadšení pro práci samu, ale spíše ono proklamované, že když se něco nepovede, vždy je alespoň na koho to hodit. Vy to sice neuděláte, jenomže zbytek týmu?

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Začne se konečně zase dařit úspěšně. Ať sáhnete na cokoliv, všechno rychle dovedete do zdárného konce. Máte schopnost nadchnout okolí pro vaše názory i projekty. A to, světe div se, aniž byste je museli motivovat penězi. Lidé i zvířena se k vám připojují naprosto sami, z vlastního přesvědčení.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Doma zavládne ukázkový klídek jako ze seriálu, zatímco v práci naopak vzplane ukázková anarchie. Jste-li šéfem, budete muset vyřešit, kam zmizela pravidla, a než to zjistíte, stanovit vlastní. Jste-li zaměstnancem, projděte starší bedny z dob vašich školních let, možná naleznete cenné přívěsky.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Hvězdné nebe nad vámi se pro milostný život urovná - otázka je, co na to astronomové, protože tento jev určitě nepozorují denně. Každopádně Venuše ve znamení Berana vám dodá potřebnou kuráž pro veškeré milostné nápady. Kupte třeba partnerovi dalekohled a sledujte spolu hvězdy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vy jste opravdu dítětem štěstěny. Sice vám končí podpora Venuše s Marsem, ale již o den dříve - od 19., se můžete těšit z přízně samotného Slunce, které vám prozáří zatím ještě stále poměrně chladné zimní dny. Takovouto meziplanetární štafetu na vaši počest hvězdy nedělají tak často, užívejte si ji.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY