#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše zvýšená aktivita vám bude v předvánočním shonu jenom ku prospěchu. V práci zvládnete vše s předstihem a rovněž nákupy pro vás nebudou žádný problém. Díky tomu zvládnete sváteční čas v poklidném a harmonickém duchu. Však si to taky zasloužíte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Do práce momentálně chodíte s nadšením. Máte totiž před sebou vidinu brzkého volna a rodinné pohody, na což se neskutečně těšíte. Vánoce jsou pro vás vždy časem pohody a tak se těšíte, že rodině i přátelům vynahradíte přesčasy posledních dnů. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V práci si vedete na jedničku. Nového kolegu v práci nemá nikdo rád. Vy však vystupujete s grácií a bez arogantního jednání. Nechcete si dělat v adventním čase nepřátele a hlavně chcete prožít poslední dny v roce ve spokojeném a nekonfliktním duchu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete mít tento týden spíše smutnou náladu a nerozveselí vás ani setkání s kamarády, či rodinou. Předvánoční nálada ve vás melancholii jen prohlubuje. Taky se vám zdá, že se na Vánoce ani moc netěšíte. Nebojte další dny bude samozřejmě o dost líp. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete tento týden hýřit společenskou náladou. Na žádné předvánoční párty nebudete chybět a budete si užívat sváteční atmosféry. Však si to taky zasloužíte. Celý rok se staráte jen o povinnosti a nyní máte konečně čas užít si spokojené radovánky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8.–22. 9.)

K výraznému posunu dojde ve finanční sféře. Možná jste ani nedoufali, že se na poslední chvíli dostanete k penězům navíc. Štědrý den se neskutečně rychle blíží a tato finanční vzpruha vám přijde mimořádně vhod. Něco použijete i na poslední dárky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Novinky vás tento týden zahltí ve velkém. Nejeden z vašich přátel pro vás bude mít příjemnou, či méně sympatickou novinu. Vy sami budete z nového sledu událostí poměrně rozrušení. Novinky vás však čekají i v práci. Pro vás naštěstí budou pozitivní. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zajímavý a skvěle propracovaný zevnějšek vás momentálně úžasně doplňuje. Jste totiž na vrcholu své kariéry a umíte v zaměstnání skvěle chodit. Vaše sebevědomí zvýší i obdivné pohledy z okolí. Je fajn, že o sebe dbáte a prezentujete se ve společnosti. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jste ve svém životě naprosto spokojeni. V práci se vám daří, penězi sice nadměrně neoplýváte, ale máte důležitější priority, v rodině to teď klape na jedničku. Na svátky se všichni těšíte a užíváte si společně chladných dnů a večerů v teple domova. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

S partnerem si teď užíváte společné chvíle a plánujete budoucnost. Máte před sebou smělé plány, které vám pomáhají přežít problémy všedních dnů. Poslední pracovní týden prožijete ve svátečním duchu a v práci záříte jako sluníčko a šíříte optimismus. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Krušné období očekávejte v práci. Před svátky jsou na sebe někteří lidi jak psi a práce je nad hlavu a zdá se, že jí snad přibývá, než aby jí ubývalo. Na nějaké těšení na svátky nemáte čas a tak vám nezbývá nic jiného, než poslední týden nějak přežít. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Naskytla se vám zajímavá pracovní nabídka. Znamenalo by to však, že byste museli oželit některé dny o svátcích s rodinou a jít se zaučovat do nové práce. Záleží jen na vás, co si zvolíte. Jedno je jisté, rodina bude stát za vaším rozhodnutím vždy. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY