#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Konečně si uděláte pořádek ve svých financích! Před Vánocemi je to více než nutné, proto neváhejte. Výsledek vašeho rozboru vás navíc velmi příjemně překvapí. Bude vám okamžitě jasné, co všechno si můžete dovolit utratit. A nebude toho vůbec málo.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete doslova hýřit dobrou náladou a elánem. Předvánoční shon a stres jako by se vás netýkal. Naopak, energie máte na rozdávání a rozhodně se nehodláte zatěžovat nepodstatnými detaily. Díky tomu vytvoříte doma skvělou atmosféru plnou pohody a lásky.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden budete okouzlující. Šarmem ani humorem rozhodně nebudete šetřit, díky čemuž hluboce zapůsobíte na všechny, s nimiž přijdete do styku. Svátky si skvěle užijete a ještě máte velkou naději, že naleznete člověka, do kterého se zamilujete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete v pokušení navrátit se k dávné lásce. Na Vánoce nikdo nechce být sám, ovšem vyvarujte se opakovat minulé chyby. Nezapomeňte, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Raději zapomeňte na minulost a soustřeďte se na to, co se vám nabízí dnes.

Lev (23. 7.–22. 8.)

K blízkým budete velmi štědří. Celá rodina z toho bude mít samozřejmě radost, přesto nezapomeňte, že nic se nemá přehánět. Jistý finanční strop byste si měli stanovit, už jenom proto, abyste po Vánocích nezjistili, že jste ve velkém finančním maléru.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vánoční pohoda dýchne i na vás a vy konečně přestanete zoufat nad nepřízní osudu. Však nemáte důvod! Konečně se na vás obrátí štěstí, a to jak ve vztazích, tak v oblasti financí. Chce to jen trochu důvěry v sebe sama a pozitivní přístup k životu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na vánoční výzdobě si letos dáte velice záležet. A bude to znát! Fantazii se rozhodně bránit nebudete a podaří se vám vykouzlit opravdu útulný a vřelý domov. Ocení to nejenom vaši nejbližší, ale také návštěvy, které k vám na svátky rády zavítají.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Rozhodnete se prožít Vánoce s člověkem, kterého milujete a který miluje vás. Můžete se těšit na nezapomenutelné svátky plné pohody, legrace, dobré nálady, ale také vášně a intenzivních citů. Jednoduše vánoční svátky, na které jen tak nezapomenete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nová láska pro vás začíná být hodně důležitá a vy si to uvědomujete čím dál intenzivněji. Neváhejte a dejte milovanému člověku o svátcích najevo, že vám na něm opravdu záleží. Je to velmi důležité. Nepodceňte nejistotu, která může ve vztahu vzniknout.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Novému partnerovi předvedete své přednosti. A že jich není málo! Jen pozor, abyste při okázalé exhibici nepůsobili trochu směšně. Snažte se najít tu správnou rovnováhu mezi zbytečným studem a neodůvodněným sebevědomím. Rozhodně se vám to podaří!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Proti konkurenci v práci se budete cítit méněcenní, je to však naprosto scestné. Zkuste se podívat na celou situaci s odstupem. Jen tak zjistíte, že vaše sebepodceňování je zbytečné. Naučte se věřit sami v sebe a nezoufejte, pokud vám něco nejde.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

O svátcích budete na roztrhání. Přestože bude tento týden poněkud náročnější, než byste si představovali, skvěle si ho užijete. A to díky příjemným návštěvám u milých lidí, kteří vám zvednou náladu a přesvědčí vás, že na problémy a strasti nejste sami.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY