#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše velké plus tento týden bude, že si nebudete z ničeho dělat těžkou hlavu. To, nad čím by někteří strávili bezesnou noc, vy zvládnete vyřešit levou zadní a ještě vám zbude dost energie na to, abyste něco podnikali se svými blízkými či přáteli. Druzí se od vás budou mít co učit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nebude vás bavit hrát druhé housle, ale budete mít dostatek asertivity na to, abyste se o své místo pod sluncem přihlásili, a to jak doma, tak v zaměstnání. Jenom si dávejte pozor, abyste to se svojí vyřídilkou úplně nepřehnali a potom se nechodili omlouvat s pugetem a bonbony.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vaší hlavní náplní bude tento týden především odpočinek, protože jste se v uplynulých dnech až příliš přemáhali. Někdy je dobré jet na dvě stě procent, ale rozhodně pak musíte stejně navýšit i odpočinek. Tak na to tento týden nezapomínejte a pěkně nohy na stůl a odpočívat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když víte, že se to nemá, budete pokukovat po tom, co mají vaši sousedé, a více či méně závidět. Není to tak, že byste jim to nepřáli, ale jsou věci, které byste také rádi měli, nicméně zatím do vašeho majetku nespadají. Zkuste se zamyslet, co můžete změnit. Najděte si třeba brigádu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaši blízcí vás tento týden zaměstnají natolik, že budete litovat, že se vám z této práce nespoří také něco na důchod, protože je to skutečně úvazek na více než sto procent. Jenomže co naděláte, zase vás může hřát, že jste pro ně autorita, o kterou se mohou opřít a která při nich bude stát.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Naberete si toho tolik, že nebudete vědět, co dříve. Udělejte se manažerský plán, kde označíte důležitosti jednotlivých činností a některé povinnosti převeďte na další osoby, a to ať už řešíte své domácí povinnosti, rodinné závazky, nebo se perete s pracovním stresem. Je to třeba.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nebudete vědět, zda si některé věci namlouváte, nebo tomu tak skutečně je, ale budete nadmíru empatičtí a nebude vám dělat problém zjišťovat, co si myslí lidé ve vašem blízkém okolí, včetně těch, které jste viděli poprvé v životě. Najdou se tací, kteří vám tuto schopnost budou závidět.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Bude vás lákat na chvíli hodit všechny starosti za hlavu, sbalit své blízké i zavadla a společně přemístit vaši rodinnou flotilu někam do tepla. Někam, kde nemusíte nic dělat, a někam, kde po vás nikdo nebude chtít žádné vyjadřování názorů a činění rozhodnutí. Prostě chcete volno a klid.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I když víte, že byste měli krotit svůj temperament, přistihnete se tento týden několikrát při tom, že vyletíte jako čertík z krabičky, a samozřejmě, jak už to bývá, v naprosto nevhodných chvílích. Zkuste s tímto svým zvykem něco udělat. Počítání do deseti je neefektivní, ale do pěti by pomohlo.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Dáte si opět do těla, jak to umíte především vy, protože někteří lidé ve vašem okolí vám připomenou, že peciválů je stále dosti a některé pohádky vyloženě lžou, když ten, co se válel za pecí, najednou zmůže bezmála celý svět. Vy totiž budete muset tento týden hasit i cizí požáry, což vyčerpá.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nebudete mít pochopení pro vaše blízké, kteří k vám nebudou úplně upřímní. Zkuste se na věc, ale podívat i jejich očima, nedělají to proto, že by vám chtěli ublížit, ale prostě to zatím neumějí lépe. Otevřený rozhovor vám udělá všem dobře a budete moci pokračovat opět a mnohem lépe.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dopřejte si kouzelné světlo svíček a posezení u pěkného filmu. Uvidíte hned, jak do vašeho života vstoupí romantika, která umožní vaší duši načerpat nové zážitky. Hlavně nepodléhejte žádným splínům, pěkným filmem není míněno melodrama ani horor. Zkuste třeba romantiku.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY