Horoskop Jarmily Gričové

Astrologickou dominantou týdne je nepochybně vstup Slunce do znamení Vodnáře. Po měsíci, kdy jsme žili za minimum (protože svátky odčerpaly značnou část našich finančních rezerv) a kdy na větší zábavy nebyla ani nálada, ani čas, se situace mění. Plesová sezóna je v plném proudu a s různými akcemi se roztrhl pytel. O víkendu bude sice Luna v Kozorohu, ale pokud se budete snažit, debata se udrží v přátelském a nepříliš pesimistickém tónu. Je ale potřeba, abyste při prvním náznaku toho, že by se začalo mluvit o politice nebo o ekonomii, odvedli řeč na bezpečnější kolej.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na člověka, který hned na začátku týdne říká, že vás chce kultivovat, se díváte podezíravě a čekáte, s čím přijde. Až později zjistíte, že mu vadí hlavně vaše šťavnaté vyjadřování, kdy nazýváte věci pravými jmény a ani vás nenapadne, abyste tlumili hlas.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Až do pátku jste v pohodě a zvládáte neskutečné objemy práce. Pokud se v pátek cítíte unaveně a máte pocit, že na vás leze choroba, vezměte to na vědomí a na víkend si naordinujte odpočinkový režim. Bude to lepší, než kdybyste v příštím týdnu ulehli.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Vztah, který v současné době navazujete, má značné šance na stabilitu a dlouhodobost. Pokud usoudíte, že vám člověk, s nímž do něj vstupujete, v něčem zásadním nevyhovuje, zamyslete se, zda ho hodláte tolerovat dřív, než ho budete mít na krku navždy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Sextil mezi Venuší a Plutem, který na vás v pátek působí, vás stoprocentně vytáhne mezi lidi. Pokud jste sami, budete se dobře bavit, ale pokud jste s miláčkem, chovejte se tak, aby nemusel žárlit. Ctitelů bude hodně a vy je rozhodně nebudete odhánět.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V úterý a ve středu toho bude v práci podstatně víc, než jste schopni zvládnout. Nezbude, než abyste překonali sami sebe a nahlas řekli, že objem práce přesahuje vaše možnosti. Nejrychleji zareaguje zrozenec z Raka nebo Ryby, který vám nabídne pomoc.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Podstatnou část volného času vám zabere kamarád, který se hroutí z nešťastné lásky a od vás chce, abyste ho duševně podporovali. Bude to problém, protože vy situaci nevnímáte zdaleka tak dramaticky jako on, a nejradši byste mu doporučili, ať jde něco dělat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Hlavně v pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, máte sklon utrácet daleko více, než jde zdrávo. Nedá se říct, že byste koupili něco, co je vyloženě zbytečné, ale přesto byste se měli v nákupech mírnit. V příštím týdnu budete potřebovat každou korunu!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Všechno, z čeho jste měli takové obavy, probíhá v tomto týdnu rychle a naprosto bez problémů. Společnou řeč najdete dokonce i s příbuznými svého partnera, s nimiž se domluvíte na taktice, která vám pomůže zajistit majetek, na nějž máte nárok.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Svým dětem sice nemůžete aktivně pomoci, ale můžete jim poradit. Nejdříve se budou tvářit nedůvěřivě, ale pak nahlas uznají, že máte pravdu. Nenápadně dohlédněte na zdraví partnera, který má sklon své potíže nejdříve podcenit a pak se jenom divit.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když výmluvy obvykle nesnášíte, v pondělí se to bez nich neobejde. Pokud začne šéf v práci kontrolovat stadium pokroku úkolu, na kterém pracujete, budete mu muset vysvětlit, že to sice zatím není nic moc, ale na konci týdne to bude podstatně lepší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Páteční vstup Slunce do vašeho znamení startuje měsíc, v němž se hraje opravdu o hodně. Atmosféra se změní už v sobotu, kdy vás čeká společenská akce, na které musíte vypadat co nejlépe. Obdivný pohled partnera potvrdí, že se vám to skutečně podařilo.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Sextil mezi Venuší a Plutem, který nastává v sobotu večer, vám slibuje nečekané a zároveň velmi pozitivní změny v lásce. Člověk, který se k vám dosud choval jenom jako dobrý kamarád, vám zavolá a začne o svých citech k vám velice otevřeně promlouvat.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11