#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete mít kliku! Určitá osoba vám konečně vrátí starý dluh. Však bylo na čase. Příště si dáte větší pozor na to, komu půjčujete. Vaše laskavost by se vám totiž mohla nehezky vymstít. Někdy musíte být nekompromisní i vůči přátelům. Právě kvůli nim.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Určitá osoba se vám vyzná ze svých citů. Budete velmi překvapeni, neboť půjde o člověka, od kterého byste to rozhodně nečekali. Můžete mít sklon reagovat unáhleně. Zkuste se však zamyslet, opravdu by to nestálo za zkoušku? Oprostěte se od předsudků.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dokážete svému partnerovi, že daný slib umíte dodržet za všech okolností. Nutno říct, že na něj uděláte velký dojem. Jednáte totiž čestně a na rovinu za všech okolností, což se v současné době vidí málokdy. Pokračujte ve stejném stylu, vzbudíte respekt.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Inspirujete se idylickým vztahem svých známých. Jejich souznění a vzájemné pochopení pro vás bude velkou inspirací a také jakýmsi vysněným cílem. Je skvělé, že máte vzor, pamatujte však, že vždy musíte najít svoji cestu. Nesnažte se slepě kopírovat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V práci se nevyhnete menším sporům, bude vám totiž dělat nemalé problémy uznat autoritu nadřízeného. Nesnášíte, když vám kdokoliv radí, o kritice nemluvě. Okolí si na to zvyklo, v zaměstnání však narazíte. Snažte se proto překonat své pyšné lví ego.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kolegové vám budou vytýkat pracovní nasazení. Vy však víte, co chcete, a také za tím jdete. To, že se to ostatním nezamlouvá, vás příliš neodradí. Dost možná mají své důvody k tomu, aby vás brzdili v rozletu. Zkuste zjistit, co za tím doopravdy vězí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V novém partnerském vztahu budete zpočátku víceméně plavat. Nenechte se tím však odradit. Jediné, co potřebujete, je čas. Věřte, že za nějakou dobu si s novým partnerem budete připadat jako staří známí. Pak budete na nejistotu s úsměvem vzpomínat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zapletete se do milostného trojúhelníku. Teď je jen na vás, co s tím uděláte. Možná vám bude tento vztah nějaký čas vyhovovat. Dlouhodobé řešení však neexistuje a vy se musíte rozhodnout, jaké jsou vaše priority. Pokud setrváte, nudit se nebudete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Obrníte se proti neúspěchu. Zdravá míra skepse je v pořádku, nesmíte to však přehánět s poraženeckými náladami. Prohru berte jako možnou eventualitu, nikoliv jako jediný pravděpodobný výsledek svého snažení. Jinak vás nic jiného než neúspěch nečeká.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

K novému vztahu vám chybí jen krůček. Je to však velmi důležitý krůček, proto ho nepodceňujte. Začátky milostných vztahů bývají zajímavé, mnohdy radostné a vášnivé, v každém případě však velice ošemetné. Proto si dejte v cílové rovince pozor.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Velice přitažlivá osoba vás pozve na kávu. Pokud nemáte vážný důvod odmítnout, nedělejte to. Uvidíte, že si užijete příjemné odpoledne s šarmantním člověkem, což vám nemálo zvedne sebevědomí. A trochu povyražení koneckonců potřebuje občas každý, že?

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S novým protějškem budete mít na mnoho záležitostí rozdílné názory. Zprvu vás to velmi zklame, není však důvod ke smutku. Vašemu vztahu to dodá zajímavý náboj a uvidíte, že se navzájem dokážete obohatit o rozdílné pohledy na život. Což je jen dobře!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY