Horoskop Jarmily Gričové

V tomto týdnu přijímá nejvíce aspektů od ostatních planet Venuše, a proto se dá čekat, že se bude mluvit a přemýšlet především o lásce. V úterý, kdy je Venuše v konjunkci se Sluncem, udělají zejména ohnivá znamení pro své vyvolené naprosto všechno. Ve středu se Venuše dostává do konjunkce s Merkurem, takže se můžeme těšit na vyznání lásky, které bude jako vystřižené z červené knihovny. Jediný problém může nastat v neděli, kdy je Venuše v opozici s Neptunem, a kdy se kvůli lásce může i lhát.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Od středečního rána do pátečního poledne, kdy je Luna ve vašem znamení, si budete vyloženě užívat. Na dovolené se vám všichni podřídí. Stejné to bude i v práci, kde však všichni s napětím čekají, až si vyberete volno a oni si konečně oddechnou.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Připravte se na dny, kdy se všechno táhne a vy na něco neustále čekáte. Pokud je to jenom pošta nebo něco podobného, nic se neděje. Trochu horší to bude v případě, kdy na dovolené čekáte na autobus, který vás má odvézt domů a dost se zpozdil.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Razantní změna zevnějšku vás sice může lákat, ale než se pro ni rozhodnete, měli byste přemýšlet. Uvědomte si, že váš partner je spíše konzervativní a jen tak něco se mu nelíbí. Vydržte a zamýšlenou akci odložte až na pondělí příštího týdne.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Do hovoru se dostanete s dětmi, které mají dojem, že se v životě vyznají lépe než vy. Pokud jenom trousí poznámky, necháte to být. Ve chvíli, kdy vám však začnou vysvětlovat, že vás přestanou mít rády, když nebude po jejich, se ozvete a dobře uděláte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Po celý týden si musíte dávat pozor na zuby. Pokud jedete na kole, vyhýbejte se kamenitým cestám. Na poutích odmítejte turecký med, doma nepoužívejte zuby na otevírání čehokoliv. Když si uvědomíte, kolik teď zubař stojí, půjde vám to docela lehce.

Panna (23. 8.–22. 9.)

S půjčenými vstupními kartami nebo průkazkami na slevu je potíž. V pondělí nebo v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, je velkoryse půjčíte někomu, kdo vám je zapomene vrátit. Následně musíte nasadit všechny síly, abyste kartu dostali zpět.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Trojkonjunkce Slunce s Venuší a Merkurem, která se v úterý a ve středu utvoří ve Lvu, je vám příznivá. Kamarádi si konečně vzpomenou na všechno, co jste pro ně udělali, a začnou vám to oplácet. Neříkejte, že si to nezasloužíte, protože to není pravda.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Středeční sextil Marsu s Jupiterem aktivizuje partnera, který konečně pochopí, že bez práce nejsou koláče. Ve chvíli, kdy uvidíte, jak na netu prohlíží portály s pracovními nabídkami, usoudíte, že se nebe smilovalo a konečně splnilo vaše vroucí přání.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dovolená probíhá v daleko svižnějším tempu, než si dovedete představit. Je docela možné, že za pár korun dostanete nabídku na doplňkový zájezd na místo, kam jste se vždycky chtěli podívat. Neváhejte a jeďte, je to šance, která se hned tak nezopakuje!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nové pracovní nabídky jsou spojeny s nutností dalšího studia, ale to vám nevadí. Z míry vás však vyvede kolega, který vám začne vysvětlovat, že jde o hodně náročnou záležitost. Nechte ho mluvit a hlavně si nepřipouštějte pochybnosti o svých talentech!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Sami nevíte, co se to s vámi děje. Přestává vás bavit to, co dosud tvořilo osu vašich zájmů, a začínáte se zajímat o věci, které vám zatím byly cizí. Náhlou změnou zájmů překvapíte zejména Býky a Panny, s nimiž se budete bavit o zahradě a o vaření.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Než se rozhodnete pro nový vztah, je potřeba, abyste si udělali v životě pořádek, a definitivně se rozloučili s tím starým. Nenechte se umluvit, že to spolu zkusíte ještě jednou, protože by z toho bylo stejné fiasko jako ze všech dosavadních pokusů.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11