#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Máte vysokou tendenci k tomu, aby bylo přineseno něco nového do vašeho přátelství. Lze očekávat nový kontakt s originální osobou. Zejména dny uprostřed týdne jsou k tomu stvořené. Hodně štěstí a pěkně plnou parou vpřed, vy si to nakonec i zasloužíte!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Je zdůrazněna sféra kariéry, přičemž je zvýšená možnost potěšujících zpráv. Někdo vám nyní může pomoci i v podnikání. Každopádně vám teď přeje ten nejlepší čas, takže se vrhněte do činností, které jste odkládali a není vyloučeno, že i láska se objeví.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento čas přináší povznášející impuls k naplánování delší cesty. Taktéž otázky spojené se zahraničím se řeší snadněji, a tak dovedete i věci, které jste dříve nezvládali. Navíc máte velký dar přesvědčovat vaše okolí, čehož využijete tak, jak umíte!

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto období může vaše mysl zalétat do sfér otázek o životě a smrti. Aktuální jsou rovněž nějaké informace ohledně půjčky nebo hypotéky, a jak se u vás bude snoubit magično s přízemností, nejlépe si odpočinete po boku své lásky, která nezklame.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Je možné, že se nyní rozhodnete pro důležitý směr vašeho dosavadního vztahu. Jsou aktivovány debaty s partnerem, přičemž jejich závěr může zcela proměnit vaše společné plány, ale bude to jenom ku prospěchu věci, protože je zapotřebí si mnohé vyjasnit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte zvýšenou tendenci k novým profesním příležitostem. Můžete například zmodernizovat svá komunikační zařízení a využít moderní techniky, ale také potkat někoho opravdu zajímavého, kdo vám pomůže dostat se dále. A to nejen v práci, ale i v soukromí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden k vám přitahuje lásku, všechny srdcové záležitosti jsou výrazně umocněny! Uslyšíte také něco nového o určitém tvůrčím záměru, který vás inspiruje k vlastní činnosti. Nebojte se být více akční a věnovat se všemu tomu, co vám přináší radost.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tyto dny jsou osvětleny otázky domácnosti a vašeho působiště, počítejte s vyšší emocionalitou. Vy nebo některý z vašich nejbližších narazíte na citlivou strunu, kterou je třeba rozeznít ve vašich duších, abyste se vyrovnali s některými starými věcmi.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V tomto čase máte sklon ocitnout se v matoucí komunikaci, ale naštěstí vás v tom úplněk nenechá! Jeho světlo přinese porozumění a vy si můžete oddechnout, že věci kolem začínají dostávat řád a smysl. Nebojte se více experimentovat se svým vzhledem.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Hlavním tématem týdne se jeví vaše výdělečná schopnost a vlastní pocit sebehodnoty. Dostanete informaci týkající se vašich financí a ta může být spojena s nečekanými událostmi. Naproti tomu v rodině zavládne klid a pohoda, kterou budete potřebovat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Na světlo přicházejí vaše osobní záležitosti a menší změny. Ať už se jedná o image, přátele nebo nové plány, vaše nápady jsou originální a vy pro ně snadno získáte příznivce z různých řad. Daří se vám nejvíce ve volném čase, kde si zvláště lebedíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Aktualizují se záležitosti, které byly dlouho skryté, a nyní vzniká potřeba je řešit. Vaše myšlenky budou zaměřeny i na instituce, které byly rovněž dlouho zasuty do pozadí. Pokuste se udělat si v sobě pořádek a dořešit to, co už vás dlouho tíží.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY