#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pracujete opravdu pilně. Zaděláváte si na úspěch, který pak bude dlouhodobý. Nebojte se využívat kontakty, které průběžně navazujete. Hvězdy praví, že právě spolupráce s novými lidmi posílí vaše profesní postavení a pozitivně ovlivní i osobní život.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Další perfektní týden je před vámi! Nečekají vás výkyvy, všechno běží, jak má. Jste plni živočišné smyslnosti a vaše romantické touhy se mohou změnit ve skutečnost. Ani v profesní oblasti se vám štěstí nevyhýbá, zejména výmluvnost vám přinese úspěch.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Koncem týdne se do vašeho znamení stěhuje Slunce a prozáří každý okamžik vašich dnů. Stanete se milejšími a společenštějšími, což vám přinese řadu kontaktů. Ty velice úspěšně využijete ať už v profesním nebo soukromém životě. Na co sáhnete se daří!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Opět přichází dobré hvězdy. Nalévají do vás tolik energie, kolik se jen vejde. Co se mentálních schopností týká, nemusíte mít strach. Zvládnete i ten nejsložitější úkol, do kterého se vám teď nechce. Jste rozvážní a dokážete rozvíjet dlouhodobé plány.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu může trochu zeslábnout vaše sebevědomí a také nadšení do různých společenských akcí. Přesto nic se nejí tak horké, jak se uvaří. Po krátké meditaci a ponoření se do vlastní duše se vaše aktivní Já zase vyloupne a bude z vás zase Lev!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Slunce vám přináší velkou vitalitu a touhu po poznání! Ať už si budete chtít jen rozšiřovat obzory, nebo se pustit do studia, nic vám nestojí v cestě. Vaše intelektuální schopnosti jsou na vrcholu a projeví se to také v úspěšném zvládání všech úkolů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nastává týden jako stvořený pro služební cesty nebo delší pobyt v zahraničí. Nechystáte-li se na cesty, rozhodně se nevyhýbejte rozšíření vzdělání. Jazykové kurzy, rekvalifikace nebo jiné prohlubování vašich znalostí, vám přinesou uspokojení i úspěch.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hvězdy vám přináší týden finančního klidu. Pod jejich ochranou si můžete dovolit užívat a vychutnávat různé požitky, po kterých toužíte, ale jindy si je zakazujete. Nastává příznivý čas pro umělecké zážitky, dárečky nebo třeba investice do esoteriky.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jste rozjetí, že vás nikdo nezastaví. Působíte jako nevyčerpatelný zdroj energie! To může ale znamenat i problém, protože máte tendenci nabrat si na sebe mnoho úkolů. A ruku na srdce, nemůžete být na deseti místech najednou. Naučte se občas říkat NE!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Přichází k vám porce intelektu věnovaná hvězdami. Nastává týden, ve kterém byste se měli věnovat jednáním, řešením problémů, a zvláště obtížných úkolů nebo prezentacím. Hvězdy vám opravdu přejí a vše půjde jako po másle. Nebojte se přijmout výzvy!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nebeští vládci posílají do vašeho znamení Slunce se svou hřejivostí a přívětivým světlem. Prozáří vaše dny a dodá energii a chuť do koníčků. Aktivity vás tento týden posunou k novým zážitkům. Hvězdy také radí, že byste si měli nechat hýčkat své tělo.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden vám přinese více pracovních příležitostí i nabídek. Bude jich možná a příliš, takže věnujte dostatek času na vybírání těch nejlepších, ať nepřeberete. Soustřeďte se více na získávání informací, papírování a rozvažování dalších postupů.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY