#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden vám někdo stále bude křížit veškeré vaše plány. Nesmíte se však nechat. Tato osoba to možná ani nedělá úmyslně, přesto je však potřeba danému jedinci dát jasně najevo, kde jsou jisté meze. Uvidíte, že se poté všechno obrátí k lepšímu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Někteří jedinci z vašeho okolí nebudou mít pochopení pro jistý důležitý úkon, který se chystáte udělat. Stále vám budou vymlouvat vaše další kroky. Nesmíte však podlehnout jejich slovům. Máte vlastní hlavu a každý musí respektovat váš vlastní názor.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Na bodu mrazu budou vztahy s některými jedinci z vaší rodiny. Vztahy skřípou již delší dobu. Tento týden však vše vyvrcholí a o nepříjemné chvilky nebude nouze. Musíte si sami říct, zda vám tyto osoby stojí za takové nervy. Zkuste na to nemyslet.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Scházet vám bude tento týden zejména energie. Padne na vás podzimní únava. Nezoufejte a dopřejte svému tělu notnou dávku kvalitního spánku. Jedná se pouze o přechodné období a věřte, že brzy se vám vitalita zase vrátí. Nepodléhejte tedy melancholii.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden pro vás bude zásadní zejména v milostných vztazích. Zřejmě si uvědomíte některé chyby a díky tomu budete moct přehodnotit některé vaše jednání. Čeká vás nyní společné plánování vašeho času, ale i jistých důležitých budoucích záležitostí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Smělých plánů se tento týden nedočkáte. Spíše u sebe zaznamenáte jakýsi unavený útlum. Nejraději budete trávit čas u televize zachumlaní v teplé dece. Je jen na vás, jak trávíte svůj čas a tělo si o potřebnou relaxaci vždy řekne, proto si to užijte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Bude vás tento týden lákat dobrodružství a vše, o čem si myslíte, že by mohlo být pro vás dostatečně zábavné. Neleknete se žádné výzvy a na všechny pozvánky od kamarádů s radostí kývnete. Mnohdy to ale budou opravdu jedny z těch šílenějších plánů.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Atmosféra bude doma tento týden více než pohodová. S rodinou si budete vycházet ve všem vstříc a bude se vám dařit na co sáhnete. Teplo rodinného krbu je takto udržováno i kvůli vaší osobě. Budete za to od vašich nejbližších dostatečně odměněni.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Rádi byste se tento týden pustili do něčeho nového, ale jste neustále odrazováni někým z vašich blízkých. Díky této osobě velice často nespoléháte na svůj rozum a necháváte se ovlivňovat okolím. Zkuste více poslouchat hlas svého srdce, ale i mysli.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden vás budou provázet výčitky svědomí. Měli jste v poslední době tolik práce, že jste trochu zanedbávali vaši rodinu a teď vás to mrzí. Vynahraďte jim ztracený čas nyní a vemte svou rodinu na nějaký výlet, či vyrazte za pořádnou zábavou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Potrápit vás tento týden může vaše zdraví. Sychravé počasí a stále chladnější rána vedou u vás k častému nachlazení, kterému nyní naplno propadnete. Nebudete se cítit ve své kůži. Nejlépe uděláte, když si vezmete pár dní volna a pořádně se vyležíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jistá záležitost, na kterou delší dobu čekáte nebude splněna v stanoveném termínu. To vás velice rozzlobí a kolem vás budou lítat blesky. Nevíte, jestli dát této situaci ještě jednu šanci, nebo to úplně vzdát. Rozhodně ještě neházejte flintu do žita.









Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY