Ve hvězdách

Pokud patříte k lidem, kteří umí soustředit svou energii na to, co je potřeba zvládnout, a kteří se v kritické chvíli nenechají rozptylovat ani emocemi ani city, mohl by to být velice zajímavý týden. V pondělí využijte trigonu Marse s Uranem, kombinovaného s vlivem novoluní z Vah, a rozhodněte se, že váhání už bylo dost. Do akce jděte s přesvědčením o svém úspěchu, protože pak zaručeně vyjde. Ve středu si dejte pozor, abyste svým blízkým nemluvili do života víc, než je zdrávo. Můžete si sice myslet, že jim ve všem dokážete poradit, ale konečné rozhodnutí je na nich.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Marsem a Uranem, energií jenom překypujete. Naštěstí máte vedle sebe svou drahou polovičku, která vám láskyplně připomene, že i váš den má jen čtyřiadvacet hodin a donutí vás, abyste zařadili pauzu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Úterní sextil mezi Merkurem a Venuší vám zařídí krásné odpoledne a ještě hezčí večer. Pokud se potřebujete s někým domluvit, určitě se vám to podaří, pokud potřebujete něco zařídit, vyjdou vám vstříc i lidé, kteří obvykle pochopením příliš nehýří.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jde o týden, který zahajuje novoluní ve Vahách, a kdy byste se měli připravit na nesmírně čilý společenský život. Počítejte s nabídkami na schůzky, které k vaší velké úlevě nemají milostný podtext, ale na nichž se bude rozhodovat o vaší další kariéře.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Celé léto jste byli trpěliví a taky se vám to vyplatilo. Všechno, co vás až dosud trápilo, se zásadně hnulo k lepšímu, a vy můžete být spokojeni. V úterý a ve středu se navíc můžete těšit na vyznání lásky, které přijde přesně v té podobě, po níž jste vždycky toužili.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když se vám ani trochu nechce, je potřeba, abyste dodržovali předpisy a veškerá interní firemní nařízení. Je docela pravděpodobné, že bude chodit kontrola, která se zaměří právě na to, co nikdo nebere vážně a co je pro většinu vašich kolegů zdrojem veselí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Středeční kvadratura mezi Venuší a Jupiterem vás dostane do situace, se kterou nemáte žádné zkušenosti. Najednou pocítíte touhu bezhlavě rozhazovat peníze a budete se mít co držet, abyste veškeré rodinné úspory nedali do podniku, který je na první pohled šílený.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Novoluní, které v pondělí probíhá ve vašem znamení, vám dává šance, na které jste už dávno rezignovali. Znovu začínáte věřit ve své síly a v to, že vy sami dokážete svůj život vést náležitým směrem. O víkendu si hlídejte rodiče, aby vám nediktovali, co máte dělat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, sami sebe nepoznáváte. V některých záležitostech jste až přehnaně citliví, takže vám vadí i to, nad čím jindy mávnete rukou. Zkuste svou náladu trochu ukočírovat a nevinit z ní všechny, co máte kolem.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V první polovině týdne nedělejte ve vlastním zájmu nic, protože by z toho bylo víc škody než užitku. Od čtvrtka výše, kdy se Luna dostává do vašeho znamení, si za to můžete všechno vynahradit. Navazujte kontakty, shánějte informace a těšte se na budoucnost.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Víkend, kdy je Luna ve vašem znamení, si užijete naprosto skvěle. Když začnete rodinu tahat do lesa nebo na jinou delší procházku, vůbec se nebude bránit. Navíc se dozvíte, že jsou s vámi rádi, a jenom si přejí, aby podobných chvil bylo co nejvíce.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Na to, že byste měli se svými blízkými idylické vztahy, zapomeňte. Vy máte pocit, že až příliš riskují, zatímco oni si myslí, že byste se měli alespoň trochu odvázat a dopřát jim volnost. Domluvte se hned v pondělí, abyste neztráceli čas zbytečnými hádkami.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Úvahy o nákupu nového nábytku nebo bytového zařízení vůbec nejsou zdaleka tak mimo, jak vám dosud připadalo. Když si sečtete všechny rezervy, které se vám za posledního půl roku nashromáždily, s údivem zjistíte, že můžete s akcí začít ihned.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY