#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Venuše ve Lvu je vynikající nejen pro milostné avantýry, ale také pro rozvíjení vášně v rámci manželství. Pokud jste se v minulosti s manželkou či manželem nepohodli, nyní se usmíříte snadno a rychle. Vaše komunikace v práci je naopak stále velmi málo diplomatická, hlídejte se.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jedná se o vhodné dny pro navázání nového vztahu. Slunce a Luna ve znamení Panny vám ukáží praktického partnera, který se nepřetvařuje a vždy o vás bude pečovat a bude vám oporou. Jen nespěchejte na sexuální složku vztahu. Jinak i manželství se stabilizují, komunikace běží.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čas, ve kterém můžete zahájit nová studia. Vaše intelektové a komunikační schopnosti jsou na tom mnohem lépe, způsobil to váš vládce - Merkur, který přešel do znamení Váhy. Využijte proto toto období i v dalších oblastech, všude, kde je třeba cosi vyjednat. Promluvte si taktéž s blízkými.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jste v oblasti práce stabilně výkonní. Pravděpodobně se nyní ponořujete do zaměstnání s nevšední vervou. Práce vám je duševní oporou. Vztahově spíše tápete. Chcete mít jinou, možná více dramatickou povahu, ale není dobré stylizovat se do něčeho, co nejste. Buďte radši sví.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Mars ve Štíru vám pomáhá v zaměstnání jen v případě, že se věnujete své profesi hodně do hloubky. Jestliže ve vás zbylo trochu oné agresivní lví pýchy, Mars ve Štíru vás pozlobí, abyste se jí zbavili. V lásce máte podporu partnera. Jste také velice láskyplní vůči svým potomkům a dopřáváte jim.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Umíte se prosadit a prodat své služby, máte radost ze svých výsledků, ale uvědomujete si, že musíte najít rovnováhu mezi prací a osobním životem. Milostný život šel v poslední době trochu stranou. Bohužel vám Venuše ve Lvu stále spíše milostně nepřeje. Dejte průchod svým citům a půjde to.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pravděpodobně máte díky Jupiteru v Blížencích chuť zúčastňovat se nejrůznějších vzdělávacích kurzů. Jste rádi v kolektivu více lidí a necháváte na sebe působit mnoho rozličných názorů. Lidé ve vašem okolí vás motivují k přemýšlení a duševně vás značně obohacují. A vy vědomosti posíláte dál.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jste velice pyšní na své pracovní výsledky. Bohužel vám asi bude kazit radost partnerství. Bude vám doma vyčítáno, že jste stále duší v práci, což je pravda. Merkur ale naštěstí přeje komunikaci a vy budete schopní vysvětlit, proč je pro vás zaměstnání nyní tak důležité. Vaši blízcí vás podpoří.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ideální dny pro investování a podnikání. Můžete se vrhat do nadprůměrně náročných úkolů. Jen pozor na přílišné utrácení v rodině, jste schopní dětem a partnerovi koupit cokoliv bez rozmyslu. Vhodné dny pro jednání s klienty nebo nadřízenými o nových pracovně-finančních podmínkách.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Merkur přechází do znamení Vah, kde se stále ještě nalézá také váš vládce Saturn. Obě planety se pokoušejí vám ukázat radostné stránky života. Nebojte se utrácet finance za kulturu, zábavu, vzdělávání a cestování. Tyto vklady se vám totiž bohatě vrátí v podobě krásných zážitků.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jedná se o čas, ve kterém se vám může povést propojit informace z různých oborů a vytvořit si vlastní myšlenkové zkratky. V budoucnu k vám lidé budou chodit pro rady a obdivovat vaše větší či menší pracovní zlepšováky. V rodině panuje napětí a nespravedlnost, kterou překlenete jen upřímností.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Slunce ve znamení Panny vám ukazuje, že se máte chovat více rozumově. Rádi se spoléháte na svou intuici, ale musíte si přiznat, že vás někdy klame při posuzování lidí. Máte tendence vidět v klientech jen to dobré, ale poté jste zklamáni jejich špatnou platební morálkou. Inu - důvěřuj, ale prověřuj.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY