Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jste aktivnější než kdy dříve. Vyhledáváte si nové kontakty k seznámení a i v práci vykazujete větší živorodost. Seznamování s obchodními partnery, či zákazníky je pro vás hračka. Společenská nálada vás neopustí ani o víkendu, kde budete lvi salónů. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Drobné neshody očekávejte tento týden se svým protějškem. Na jistou zapeklitou věc máte naprosto odlišný názor a je třeba využít toho, že se o tom momentálně bavíte. Konfrontace možná nebude příjemná, ale dozajista vyčistí vzduch na dlouhou dobu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Na jedničku vám jde v tomto období spolupráce s kolegy. Jste totiž plni elánu a dobré nálady. Pokud vás tedy někdo požádá o radu, či jakoukoliv pomoc, tak neváháte ani chvilku. V práci si vysloužíte pověst někoho, kdo si nehrabe jen na svém písečku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pomalu ale jistě začínáte přehodnocovat některé své myšlenky a začínáte na jisté zásadní věci měnit názor. Prsty v tom může mít i někdo významný z vašich zbrusu nových přátel. Ten totiž do vaší party přišel s něčím novým a v mnohém vás inspiroval. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Potřebujete na některé záležitosti ve vašem životě odvahu, ale i energii. Vnitřní síla vám stále chybí a přitom, kdybyste byli jen trošku více sebevědomí a šli do některých situací po hlavě, tak máte vyhráno jak v osobním, tak v tom pracovním životě. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste momentálně poměrně dobře finančně zajištěni a ke štěstí vám nechybí vůbec nic. Jedině s penězi jste si v minulosti občas dělali těžkou hlavu. Po změně zaměstnání, která vám výrazně prospěla po všech stránkách, jsou najednou vaše chmury pryč. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tento týden bude náročný a v práci se toho na vás sesype extrémně moc! Všichni tam na sebe budou nepříjemní a ani v šéfovi nemáte žádné zastání. Aby se to dovršilo, tak onemocní i člen rodiny a vy se o něj budete muset postarat. Snad bude příští týden líp. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V práci musíte radikálně změnit strategii, protože vás začne opouštět vaše pověstné štěstí. Nyní se začněte opravdu snažit, aby si na vás šéf na příští poradě pěkně nesmlsnul. Dokonce i kolegové si začínají všímat vaší změny a na to přesně čekají. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Stále máte pocit, že mezi některé své kamarády nezapadáte. Jste trochu z jiného těsta a navíc máte pocit, že vy jste se posunuli dále. Mnozí z vašich přátel zamrzli v postpubertálním věku, nemají žádné závazky a jejich zábavy vám již připadají plytké. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V práci jsou na vás kladeny docela vysoké požadavky. Možná si za to můžete sami! Ukázali jste, co ve vás vězí a nyní to nadřízení jen využívají. Vězte však, že váš potenciál by se klidně uplatnil i jinde a za úplně jiné peníze, tak zvažte pro a proti. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud se vám naskytne nějaká koupě, tak se na chvilku zastavte a zvažte, zda danou věc opravdu potřebujete. Možná, že se tak vyhnete zbytečnému nákupu, kterého byste potom snad i mohli litovat. Raději penízky ušetřete a pak utraťte daleko výhodněji. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tento týden přeje přivýdělkům. Dostane se k vám hned několik výhodných a zajímavých nabídek a vy nebudete vědět, z čeho si vybrat. Jisté ale je, že si finančně dost přilepšíte. Jen neváhejte dlouho, spousta lidí touží vydělat si nějakou korunku navíc. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY