#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete se snažit vyřešit mnohé neshody a přijít na řešení některých dlouho odkládaných záležitostí. V práci zatoužíte po zdokonalení svých schopností a možném posunu vpřed. A láska? Budou se střídat romantické chvilky s doslova italskými scénami.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Důležitým tématem tohoto týdne je rodina a vše, co s ní souvisí. Budete muset často krotit svůj temperament. Nebudete mít nouzi o kreativní nápady. Ty oceníte jak na domácím, tak i na pracovním poli. V lásce a financích se rýsují zajímavé počátky.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V oblasti kariéry si půjdete za svým přes všechny překážky. Finanční situace se jeví docela růžově a můžete si i leccos dopřát. Lehce bude váznout komunikace a to hlavně s kolegy a rodinnými příslušníky. Zkuste být trpěliví, předejdete mnoha hádkám.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zaměřujete se na upevňování vztahů s rodinou, to je teď vaší prioritou. Pozornost se bude obracet i ke zvelebování domácího hnízdečka. Proč také ne, s financemi jste na tom teď opravdu dobře. V oblasti vztahů u vás panuje něžné souznění s partnerem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Daří se vám, nač si jen vzpomenete. Máte spoustu odvahy, energie i nadšení pro rozjezd nových věcí napříč všemi oblastmi lidského života. V lásce si užíváte naplno, rodina vás miluje. Peníze vám neschází a zdraví je super. Co víc byste si mohli přát?

Panna (23. 8.–22. 9.)

V zaměstnání se můžete posunout zase o pořádný kus dále díky ocenění vaší práce ze strany nadřízených nebo vaší aktivitě při hledání nových cest. Finance vám vrásky nedělají, v milostné sféře prožíváte úspěšné období. Trochu drhnout to může v rodině.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete hodně filozofovat a zabývat se věcmi z jiných perspektiv, než jste dosud byli zvyklí. Přinese vám to mnoho nových myšlenek, které můžete využít hlavně ke svému prospěchu a rozvoji. Doma se stále budete muset více ovládat, ale vy to dokážete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zkvalitnění vztahu s partnerem i s vaší rodinou jsou témata, která vás budou zaměstnávat nejvíce. Nezadaní mohou potkat svůj nový protějšek. V pracovní oblasti si budujete čím dál pevnější pozici a vedení vás bere jako velmi důležitého pracovníka.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden vám přinese další porci letní kreativity a radosti. Budete mít chuť zkoušet nové věci a zažívat dobrodružství. V práci, vztahu i rodinném prostředí. Někdy budete muset i krotit svou netrpělivost, abyste předešli konfliktům. Zvládnete to.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zaměříte se především na rodinu a věci, týkající se domova. V centru vašeho snažení bude prosazení dlouhodobějších změn, o kterých jste přesvědčeni, že povedou k mnoha vylepšením. Jak vztahů, tak pořádku. A to i přesto, že to bude stát dost nervů.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tendence tohoto týdne jsou proměnlivé. Vaším hlavním úkolem je pokusit se neprosazovat svá přání na úkor ostatních a více spolupracovat s okolím. Hlavně dejte pozor, aby vašemu partnerovi a rodině už nedošla s vašimi náladami a úlety trpělivost.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete mít mnoho nových příležitostí v různých oblastech. Měli byste je pořádně zvážit a ne se do nich vrhat bez rozmyslu. To by vám teď mohlo přinést více škody, než užitku. Planety totiž mohou způsobit impulzivní jednání, kterého byste litovali.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY