#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Okolí vás bude tento týden vnímat jako rozené šprýmaře. Svou dobrou náladou a neutuchajícím optimismem nakazíte přátele i rodinu. Díky tomu se budou ostatní do vaší společnosti jen hrnout. Předáváte druhým pozitivní energii a oni to moc dobře vědí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nový protějšek vám splní každé přání. Budete z něj nadšeni! Je vám totiž jasné, že vztah, který právě začal, má velký potenciál do budoucnosti. Navíc se hodláte vyvarovat chyb, kterých jste se dopustili v minulosti. A to je důležité! Jen tak dál.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vaše výtky proti partnerovi mohou být nepřiměřené. Dejte si proto pozor na přehnanou kritiku a jízlivé poznámky, ke kterým máte občas sklony. Tentokrát by je totiž partner nemusel ignorovat a případná hádka by byla zbytečná. Buďte více ohleduplní.

Rak (22. 6.–22. 7.)

S rodinou se vydáte na výlet mimo civilizaci. Cítíte totiž, že vás shon a denní rutina posledních dní a týdnů nepřiměřeně vyčerpaly. Vaši blízcí na tom budou podobně, a proto přivítají návrh na výpravu do přírody s nadšením. Odpočinete si všichni!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Všude, kam se hnete, budete středem pozornosti. Je to dáno tím, že v poslední době z vás přímo sálá pozitivní energie a dobrá nálada. Ostatní to poznají a budou s vámi rádi. Navíc oplýváte šarmem a sex-appealem, který nenechá opačné pohlaví chladným.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rozhodnete se investovat do svého zevnějšku. I když si uvědomujete, že jde o poněkud povrchní zájem, zároveň také víte, že pro vaše sebevědomí a dobrou náladu je to důležité. Proto neváhejte a rozmazlujte se. Ve zdravé míře vám to jenom prospěje!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše nové přátelství začne vzkvétat! Důvodem budou mnohé společné zážitky, které vás s kamarádem spojují. Na dobrodružství, které jste zažili, se jednoduše nedá jen tak zapomenout! Snažte se proto, aby váš vztah pokračoval ve stejném duchu i nadále.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete překvapeni faktem, že zázraky se přece jenom dějí. I když máte skony k pesimismu a raději vidíte všechno dopředu černě, abyste se vyhnuli případnému zklamání, tentokrát si budete muset připustit, že i k happyendu čas od času dojde. Radujte se!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro jistou osobu se stanete nedosažitelným idolem. I když vám nebude jasné, co dotyčného k onomu závěru přivedlo, budete právem značně polichoceni. Važte si toho, že k vám ostatní vzhlížejí, ale raději nevyužívejte jejich oddanosti. Nebylo by to fér.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nebudete se bát bojovat o to, co vám právem patří. Když vám o něco jde, umíte použít ostré lokty i nevybíravá slova. A to je jenom dobře! V dnešní době to jinak nejde a vy tak ukážete všem potenciálním konkurentům, že se jen tak nedáte. Bojujte!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Štědrost vašich blízkých vás zaskočí, ale budete zároveň potěšeni. Uvědomíte si totiž, jak moc vám na vaší rodině záleží. Faktem je, že vaši nejbližší by vám snesli modré z nebe, stejně tak jako vy jim. Tato oboustranná podpora vám dodá sebejistotu!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Partnerský vztah bude po nedávných neshodách opět harmonický a bezproblémový. Krize bude úspěšně zažehnána a vy si tak budete moci užívat pocit pohody a klidu. S partnerem se vyvarujete jakýchkoliv hádek a rozepří. Ani jeden nestojíte o problémy.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY