#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste nabitější energií díky adrenalinovější atmosféře - mnohé z vás čeká oslava narozenin. Ale pozor, Slunce v Beranu je divoké, tak to se skleničkou nepřežeňte, ať pak neslýcháte vtipy na svoji adresu. Zvláště, když by na vás působily jako rudý hadr.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Někdo z blízkých vám může chtít svěřit něco, co v sobě už dlouho potlačuje. V jeho tajemství může figurovat osoba ze znamení Ryb! Pokuste se také do zaměstnání vnést více empatie, protože jinak hrozí, že vás budou mít za největšího skeptika kolektivu.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vaše pečovatelské pudy budou na vzestupu. Pořiďte si domácího mazlíčka, lépe se při něm uklidníte. Pokud si nemůžete dovolit pejska nebo kočku, vygooglujte nejbližší zverimex a mrkněte se po něčem drobnějším. I takové morče dovede být kamarádem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tomuto týdnu u vás kraluje hudba, četba a zábava. Pokud máte nedokončené diskuse s vašimi zlatíčky, pusťte se do nich právě teď. Vše nyní vyřešíte v klidu. V zaměstnání řešíte jenom to nejnutnější, takže byste se neměli dostat do žádného konfliktu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Radost tento týden cítíte ze společných aktivit s dětmi. Jako by vaše sluníčka umocňovala toužebný příchod jara a dávala vám impuls k vycházkám a venkovní zábavě. Nezapomínejte ale ani na své pracovní povinnosti. Jinak si vycházku k vám udělá sám šéf.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na své blízké budete trochu jako kočka na myš. Nemáte chuť rozebírat jejich hlubší emoční pochody a požadavky. Počítejte s tím, že vás za to někdo pokárá, čímž se může mezi vámi a jím vytvořit nechtěný blok. Zkuste v sobě raději objevit soucítění.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Mezi vámi a někým pro vás důležitým to začne skřípat. I když si jindy vychutnáváte jeho nadšení a energii, nyní si přejete, aby se mírnil. Také ignorujte pomluvy a již vůbec pouštějte jedním uchem tam, druhým ven různé firemní zkazky, které se šíří.

Štír (24. 10.–22. 11.)

U mladších ratolestí můžete řešit volbu kroužku, se staršími zase starost ohledně vzdělání. Moudrý Merkur je vám nápomocný ve vhodném řešení čehokoliv. Zkuste tuto svou schopnost akčních řešení nabídnout i v zaměstnání a rozšíříte si své možnosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budou dny, kdy vám bude jedno, co si kdo o vás myslí. Jiné dny zase oplýváte silnou touhou potěšit - toužíte cítit, že vás zbožňují hlavně vaše děti. To se vám díky Marsu daří, možná přijde i nečekané překvapení! Předjaří je navíc fascinujícím časem.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše děti a partner se na vás mohou obracet se svými citovými pohnutkami a případným zmatkem v duši, jste pro ně jako chladná dlaň na rozpáleném čele. Zkuste zauvažovat, zda by se vám do budoucna nelíbilo ubírat se tímto směrem, třeba v poradenství.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše touha splnit si své dávné přání přináší do rodiny chaos. Toužíte zakoupit luxusní auto s automatickou převodovkou a důmyslnými doplňky? Proberte to a posuďte, jestli by to vaše finance unesly. Jinak se věnujte raději racionálním úvahám a úkolům.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hvězdy stojí při vás, nezlomí vás prasklé vodovodní potrubí ani záplava. S Venuší máte smysl pro humor, laskavost a vstřícnost. S tím porazíte všechny trable a nenecháte si pokazit rodinnou atmosféru. Rýsuje se zajímavé překvapení v profesní oblasti.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY