Horoskop Jarmily Gričové

Poslední zimní týden přinese nové a velice zajímavé podněty zejména lidem, kteří se živí tím, že mluví nebo píšou. Ve středu se Merkur dostává do konjunkce s Jupiterem, což znamená, že se budou všechny záležitosti probírat s neobyčejným nasazením, přičemž se na čas hledět nebude. Připravte se na dlouhotrvající porady, na nichž mluví zejména ti, kteří by měli spíše mlčet! Naštěstí se už v pátek dostává do opozice na tuto konjunkci Saturn. Dokáže minimalizovat škody, které by z takového jednání jinak zaručeně vznikly.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Když vám něco nejde, nelámejte to přes koleno. Uvědomte si, že i vy můžete prožívat dny, kdy nefungujete tak, jak byste chtěli. Může vás ukonejšit, že v práci jste v takovém předstihu, že vám týden, kdy jedete na půl plynu, profesně nijak neublíží.

Býk (21. 4.–21. 5.)

To, že je všechno dražší, si uvědomujete už dlouho a pomalu vám to přestává vadit. Překvapí vás však požadavky, s nimiž přijde partner. On je považuje za přiměřené, zatímco vy si myslíte, že to už opravdu přehání a že je čas, aby se začal mírnit.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Pocit únavy, s nímž v poslední době zápasíte, je způsoben nejen předjařím, ale i vysokým pracovním nasazením, s nímž se v poslední době potýkáte. Je prostě potřeba, abyste si uvědomili, že odpočinek není ve vašem případě nutnost, ale bytostná potřeba.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vzhledem ke své povaze, která je pod vlivem Slunce v Rybách až moc přecitlivělá, raději zapomeňte na spolupráci s lidmi, s nimiž už teď dobře nevycházíte. Je sice možné, že vám slibují slušné peníze, ale stres, který byste prožili, vám nikdo nezaplatí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Konečně máte šanci protrhnout smůlu, která vás v poslední době pronásledovala! Pro upřímný hovor si vyberte pátek, kdy jako jedni z mála dovedete pozitivně využít vlivu opozice mezi Merkurem a Saturnem, a přinutit okolí, aby vás konečně vzalo vážně.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Sobotní úplněk ve vašem znamení je neskutečně motivující! Konečně pochopíte, co jste zatím ve vztahu dělali špatně, a rozhodnete se, že to budete dělat jinak! Je to rozumné rozhodnutí, a pokud ho dotáhnete, přinese nečekaně pozitivní důsledky.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu můžete s klidným svědomím odsunout práci trochu do pozadí a energii vložit do stabilizace svého vztahu. Využijte k tomu úterního trigonu mezi Venuší a Saturnem, který vám pomůže pochopit, že vaše láska je během na hodně dlouhou trať.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Poslední týden, kdy je Luna ve velice příznivých Rybách, byste snad ani neměli chodit spát, abyste nepropásli ani jednu z šancí, které vám planety posílají v hojném počtu. Zvlášť bohaté je pondělí a úterý, kdy je Luna v Raku a kdy vám všechno vychází.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I když řídíte dobře a moc rádi, v tomto týdnu byste měli svůj pobyt za volantem omezit. Jste nesoustředění a neustále máte pocit, že byste měli víc spěchat. Na cestě pak máte sklon riskovat i tam, kde to není rozumné. Nechte se vozit, je to bezpečnější!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Počítejte s týdnem, kdy mluvíte daleko víc, než míváte ve zvyku, a to i v případě, kdy vám instinkt napovídá, že to není k vašemu prospěchu. Potíže si přivodíte zejména ve středu ráno, kdy se dokážete se šéfem pohádat ještě před začátkem pracovní doby.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Na to, že jedete v plném nasazení, jste už zvyklí, a celkem vám to nevadí. Vadit vám však začne partner, který nahlas přemýšlí, zda opravdu musíte tak intenzivně pracovat, a zda za svou prací neskrýváte jiné rejdy, z nichž vás už hodně dlouho podezírá.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Informace, které mají zásadní vliv na váš další život, přijímejte s chladnou hlavou! Pokud si nechcete zkomplikovat další dny, nezlobte se na člověka, který vám novinky přinesl. Uvědomte si, že ani jeho úloha není lehká a oceňte takt, s nímž s vámi mluvil.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11