Horoskop Jarmily Gričové

Vzhledem k tomu, že jde o týden, v němž se ve čtvrtek setkává Slunce s Neptunem, je třeba, abyste si dali pozor především na lži. Pokud je produkujete sami, měli byste s tím přestat, pokud je vám servíruje okolí, musíte být natolik dobří, abyste je dokázali odhalit. V každém případě si dávejte pozor na lidi, kteří vám slibují nebe na zemi a peníze, které převyšují příjmy britské koruny. Podobně podvodníkům nahrává i páteční úplněk ve Lvu, při kterém má každý pocit, že mu život poskytuje podstatně méně, než si za své výkony zaslouží.

Beran (21. 3.–20. 4.)

První úspěch o vás zavadí hned v pondělí, kdy jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Merkurem a Saturnem. Přinese vám nejen přízeň nadřízených, ale i stav, kdy bude záležet na každém vašem slovu. Vyjadřujte se jasně, ale tak, abyste nikoho neurazili.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Během týdne se nezastavíte, ale víkend se Sluncem v Rybách vám všechno vynahradí. Životem vám mohou zamíchat jen vaši milovaní přátelé, kteří bez pozvání zazvoní u vašich dveří. Srdce vám nedá, abyste je nepozvali ke stolu, a jim zachutná tak, že na vás nic nezbude.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Jste jedni z mála, kteří dokážou čtvrteční konjunkce Slunce s Neptunem využít ke svému prospěchu. Nedá se říct, že byste přímo lhali, ale dokážete věci podat tak, abyste ze všeho vyšli jako člověk, který si se životem umí poradit a zvládne i nemožné.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zvlášť nepříjemný bude pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Saturnem. Miláček se vůči vám bude vymezovat. Vy mu sice poskytujete veškerou možnou svobodu a do jeho rozhodování mu nemluvíte, ale to on nevnímá.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Páteční úplněk ve vašem znamení vás přivede do stavu neobyčejné vyčerpanosti. V práci to ještě nějak zvládnete, ale doma padnete únavou. Průšvih nastane ve chvíli, kdy vám miláček začne připomínat, že máte večer někam jít, ale vy na to nebudete mít náladu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vlastně nevíte, do čeho se máte pustit dřív. V práci i doma toho máte nad hlavu a o tom, že by se hlásili dobrovolní pomocníci, můžete leda tak snít. Bude velice dobré, když překonáte pocit, že sami zvládnete všechno nejlépe, a pomoc si prostě povoláte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Počítejte s kamarády, kteří se s vámi přijdou v obtížné situaci poradit. Bylo by dobré, abyste se setkali hned v pondělí, kdy planety zaručí, že je dokážete vyslechnout a na jejich starosti najdete pravý lék. Mluvte stručně a nezaplétejte se do detailů!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V rámci partnerské pohody by bylo dobré, kdybyste šli v neděli spát co nejdříve. Je sice pravda, že se Merkur s Marsem spojuje těsně před půlnocí, ale taky je pravda, že budete celé odpoledne naštvaní. Popuzují vás věci, které jsou vám jindy lhostejné!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

O tom, jak to na světě chodí nebo nechodí, můžete hodně dlouho diskutovat. V tomto týdnu však pochopíte, že prožíváte chvíle, kdy jsou na vás lidé i planety milejší, než si zasloužíte. Zkuste si všechny laskavosti zapamatovat a v pravém čase je vrátit!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V pondělí a úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, toho můžete mít sice až nad hlavu, ale přesto byste měli dát před prací přednost svému životnímu druhovi. Když se něco nepovede v práci, nic se neděje, ale když to zaskřípá doma, bude to průšvih.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pracovní části týdne, kdy je ještě Slunce ve vašem znamení, musíte využít k setkání s kamarády, kteří vám chtějí popřát k narozeninám a na které jste dosud neměli čas. Domluvte se s nimi na středu, kdy je Luna ve Lvu a kdy se dokážete dobře bavit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Na začátku týdne, kdy je Luna v Raku, vás hryže svědomí, protože máte pocit, že se rodině věnujete méně, než si zaslouží. Na konci týdne vám zase vytkne partner, že máte čas na všechny kromě něj. Nemá sice pravdu, ale vám se s ním nechce diskutovat.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11